מרק תרד עם קטניות ולימון פרסי

על ידי ציפי ששון  , , , ,

מרק קטניות חמוץ עם המון דברים טובים: תרד, עדשים, גרגירי חומוס ולימון פרסי לטעם המיוחד.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 10 דקות

    50 דקות

    1 שעה

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

1 בצל קצוץ

חבילת תרד (ללא החלק הלבן)

כוס עדשים שחורות

חופן גרגירי חומוס מושרים / מוקפאים (סנפרוסט)

1 לימון פרסי

כפית אבקת מרק עוף

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אטריות רחבות

מים רותחים

הוראות הכנה

בסיר המרק מטגנים בצל עד שהופך שקוף.

מוסיפים לסיר תרד שטוף, עדשים וגרגירי חומוס.

חורצים בעזרת סכין לימון פרסי ומוסיפים לסיר גם כן.

ממלאים את הסיר במים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים והחומוס רכים ומוכנים לאכילה.

מוסיפים תבלינים, מרבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

רבע שעה לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר אטריות רחבות ומבשלים מספר דקות, עד שהאטריות מוכנות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00