FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

לביבות בטטה ופטריות אפויות בתנור

על ידי meravyonae  , , ,

לביבות בטטה ופטריות מתוקות מלוחות אפויות בתנור, רעיון נהדר לארוחת ערב טעימה לילדים ולכל המשפחה. בשילוב תפוחי אדמה, בצל סגול ועוד..

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 12-15 לביבות

מצרכים למתכון

2 בטטות קטנות

2 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים

1 בצל סגול בינוני

4 כפות שמן

ביצה

3/4 כוס פירורי לחם

1 שימורי פטריות

פלפל שחור

מלח

הוראות הכנה

את הבטטות נקלוף ונגרד בפומפייה על הצג הגס.

את הבצל הסגול נקלוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס.

נעביר את הבטטה והבצל למסננת ונסנן היטב מנוזלים.

את תפוחי האדמה נבשל לריכוך, נקלוף ונגרד בפומפייה על הצד הדק.

בקערה גדולה נערבב בטטות, תפוחי אדמה, בצל סגול, שמן, ביצה, פירורי לחם, פטריות ותבלינים עד לתערובת אחידה.

נשמן היטב תבנית מרופדת בנייר אפייה, בידיים משומנות ניצור קציצות עגולות ונשטח כל קציצה ללביבה על גבי נייר האפייה.

נשמן היטב גם מלמעלה בעזרת ספריי שמן ונאפה בתנור חם על 200 מעלות טורבו על להשחמה יפה.

5 דירוגים וחוות דעת

איסתרק

אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא?

היי נופר,
בהחלט ניתן להחליף את פירורי הלחם בשיבולת שועל.
שימי לב – יכול להיות שתצטרכי להוסיף כמות קטנה יותר של שיבולת שועל.

נופר

אפשר להחליף את הפירורי לחם בשיבולת שועל?

היי אבי, את הפטריות מוסיפים לתערובת הסופית של הלביבות בעת ערבוב תפוחי האדמה עם שאר מצרכי הלביבות.

אבי

איפה משלבים את הפטריות?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.