
לביבות בטטה ופטריות אפויות בתנור
על ידי meravyonae מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
לביבות בטטה ופטריות מתוקות מלוחות אפויות בתנור, רעיון נהדר לארוחת ערב טעימה לילדים ולכל המשפחה. בשילוב תפוחי אדמה, בצל סגול ועוד..
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- 12-15 לביבות
הוראות הכנה
את הבטטות נקלוף ונגרד בפומפייה על הצג הגס.
את הבצל הסגול נקלוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס.
נעביר את הבטטה והבצל למסננת ונסנן היטב מנוזלים.
את תפוחי האדמה נבשל לריכוך, נקלוף ונגרד בפומפייה על הצד הדק.
בקערה גדולה נערבב בטטות, תפוחי אדמה, בצל סגול, שמן, ביצה, פירורי לחם, פטריות ותבלינים עד לתערובת אחידה.
נשמן היטב תבנית מרופדת בנייר אפייה, בידיים משומנות ניצור קציצות עגולות ונשטח כל קציצה ללביבה על גבי נייר האפייה.
נשמן היטב גם מלמעלה בעזרת ספריי שמן ונאפה בתנור חם על 200 מעלות טורבו על להשחמה יפה.
שיתוף >>
5 דירוגים וחוות דעת
איסתרק
19/05/2017
אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא?

01/02/2016
היי נופר,
בהחלט ניתן להחליף את פירורי הלחם בשיבולת שועל.
שימי לב – יכול להיות שתצטרכי להוסיף כמות קטנה יותר של שיבולת שועל.
נופר
01/02/2016
אפשר להחליף את הפירורי לחם בשיבולת שועל?

04/11/2015
היי אבי, את הפטריות מוסיפים לתערובת הסופית של הלביבות בעת ערבוב תפוחי האדמה עם שאר מצרכי הלביבות.
אבי
04/11/2015
איפה משלבים את הפטריות?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!