מתכון לטנזייה לקוסקוס

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  

תבשיל מרוקאי מתקתק שמגישים לצד קוסקוס. הטנזייה מורכת ממגון פירת יבשים לבחירה, הרבה בצל, סוכר וסילאן.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 10 דקות

    25 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

משמשים יבשיים

שזיפים יבשים

צימוקים

תאנים מיובשות

אגוזים שלמים

שקדים טבעים

2-3 בצלים קצוצים

5 כפות סילן

2 כפות סוכר חום

מלח ופלפל

קינמון

הוראות הכנה

משרים את הפירות היבשים במים רותחים במשך חצי שעה. מסננים ומייבשים את הפירות

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד שהוא הופך זהוב.

מוסיפים למחבת סוכר וסילן ומקרמלים את הבצל עד שהסוכר נמס לחלוטין.

מוסיפים למחבת את הפירות היבשים ואת התבלינים, מערבבים היטב ומטגנים ביחד במשך 10 דקות.

מגישים חם מעל לקוסקוס.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00