לביבות טונה קלות שנחטפות מהמחבת

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים. כמה מצרכים בסיסיים ויש לכם לביבות טונה כל-כך טעימות שהן נחטפות ישר מהמחבת. מומלצות לארוחת צהריים או ערב טעימה וקלה להכנה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 12-18 לביבות

מצרכים למתכון

1 בצל גדול קצוץ

3 קופסאות טונה

2 פרוסות לחם

2 ביצים

4 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

תחילה נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה. נעביר למסננת, נסנן מנוזלים ונצנן לחלוטין.

את קופסאות הטונה נסנן ונעביר לקערה גדולה.

את פרוסות הלחם נרטיב ונסחט היטב, נפורר לקערת הטונה.

נוסיף לקערת הטונה גם ביצים, שום כתוש ובצל מטוגן לאחר צינון ונערבב היטב לעיסה אחידה.

ניצור לביבות בינוניות ונטגן בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה משני הצדדים.

שתפו את המתכון >>

12 דירוגים וחוות דעת

ירדן

09/08/2018

אני במקום לחם שמה חצי כוס קטנה של פירה

foodisgood

18/06/2017

היי דנה, במקום הלחם ניתן להשתש ברבע כוס פירורי לחם.
כדי להכין לביבות ללא גלוטן ניתן להשתמש ברבע כוס שיבולת שועל.
בהצלחה 🙂

foodisgood

18/06/2017

היי יעל,
בעיקרון זה אפשרי להשתמש בנתח טונה קפוא (לאחר הפשרה ופירור).
יש להשתמש ב-480 גרם טונה + להוסיף כ-2 כפות שמן.

יעל

08/06/2017

אפשר להשתמש גם בנתח טונה קפוא?
ואם כן איזה כמות צריך מתכון הזה?

דנה

07/06/2017

הי יש תחליף לפרוסות הלחם??!

מירה

26/01/2017

אפשר להוסיף פרורי לחם במקום פרוסות לחם?

עדן

06/10/2016

יהיה שווה לדעתך גם עם טונה במים?

רוני

03/09/2016

לביבות מדהימות! כשהוספתי כוסברה, מלח ופלפל הן היו לא פחות ממושלמות.

foodisgood

14/04/2016

היי חן,
בהחלט ניתן לאפות את הקציצות.
לא לשכוח לרסס בספריי שמן ולהפוך באמצע האפייה.

חן

12/04/2016

אפשר לאפות ?

עדן

28/03/2016

טעים ביותר

יוסי

21/02/2016

אין ספק שקציצות אלו מאוד טעימות. ואין ספק גם שחייבים להוסיף כוסברה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00