
לביבות טונה קלות שנחטפות מהמחבת
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים קלים, קציצות
לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים. כמה מצרכים בסיסיים ויש לכם לביבות טונה כל-כך טעימות שהן נחטפות ישר מהמחבת. מומלצות לארוחת צהריים או ערב טעימה וקלה להכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- 12-18 לביבות
הוראות הכנה
תחילה נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה. נעביר למסננת, נסנן מנוזלים ונצנן לחלוטין.
את קופסאות הטונה נסנן ונעביר לקערה גדולה.
את פרוסות הלחם נרטיב ונסחט היטב, נפורר לקערת הטונה.
נוסיף לקערת הטונה גם ביצים, שום כתוש ובצל מטוגן לאחר צינון ונערבב היטב לעיסה אחידה.
ניצור לביבות בינוניות ונטגן בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה משני הצדדים.
*מתכון מנצח >> קציצות טונה קלות שאתם חייבים לנסות
שיתוף >>
12 דירוגים וחוות דעת
ירדן
09/08/2018
אני במקום לחם שמה חצי כוס קטנה של פירה

18/06/2017
היי דנה, במקום הלחם ניתן להשתש ברבע כוס פירורי לחם.
כדי להכין לביבות ללא גלוטן ניתן להשתמש ברבע כוס שיבולת שועל.
בהצלחה 🙂

18/06/2017
היי יעל,
בעיקרון זה אפשרי להשתמש בנתח טונה קפוא (לאחר הפשרה ופירור).
יש להשתמש ב-480 גרם טונה + להוסיף כ-2 כפות שמן.
יעל
08/06/2017
אפשר להשתמש גם בנתח טונה קפוא?
ואם כן איזה כמות צריך מתכון הזה?
דנה
07/06/2017
הי יש תחליף לפרוסות הלחם??!
מירה
26/01/2017
אפשר להוסיף פרורי לחם במקום פרוסות לחם?
עדן
06/10/2016
יהיה שווה לדעתך גם עם טונה במים?
רוני
03/09/2016
לביבות מדהימות! כשהוספתי כוסברה, מלח ופלפל הן היו לא פחות ממושלמות.

14/04/2016
היי חן,
בהחלט ניתן לאפות את הקציצות.
לא לשכוח לרסס בספריי שמן ולהפוך באמצע האפייה.
חן
12/04/2016
אפשר לאפות ?
עדן
28/03/2016
טעים ביותר
יוסי
21/02/2016
אין ספק שקציצות אלו מאוד טעימות. ואין ספק גם שחייבים להוסיף כוסברה.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!