FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

לביבות טונה קלות שנחטפות מהמחבת

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים. כמה מצרכים בסיסיים ויש לכם לביבות טונה כל-כך טעימות שהן נחטפות ישר מהמחבת. מומלצות לארוחת צהריים או ערב טעימה וקלה להכנה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 12-18 לביבות

מצרכים למתכון

1 בצל גדול קצוץ

3 קופסאות טונה

2 פרוסות לחם

2 ביצים

4 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

תחילה נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה. נעביר למסננת, נסנן מנוזלים ונצנן לחלוטין.

את קופסאות הטונה נסנן ונעביר לקערה גדולה.

את פרוסות הלחם נרטיב ונסחט היטב, נפורר לקערת הטונה.

נוסיף לקערת הטונה גם ביצים, שום כתוש ובצל מטוגן לאחר צינון ונערבב היטב לעיסה אחידה.

ניצור לביבות בינוניות ונטגן בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה משני הצדדים.

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

12 דירוגים וחוות דעת

ירדן

אני במקום לחם שמה חצי כוס קטנה של פירה

היי דנה, במקום הלחם ניתן להשתש ברבע כוס פירורי לחם.
כדי להכין לביבות ללא גלוטן ניתן להשתמש ברבע כוס שיבולת שועל.
בהצלחה 🙂

היי יעל,
בעיקרון זה אפשרי להשתמש בנתח טונה קפוא (לאחר הפשרה ופירור).
יש להשתמש ב-480 גרם טונה + להוסיף כ-2 כפות שמן.

יעל

אפשר להשתמש גם בנתח טונה קפוא?
ואם כן איזה כמות צריך מתכון הזה?

דנה

הי יש תחליף לפרוסות הלחם??!

מירה

אפשר להוסיף פרורי לחם במקום פרוסות לחם?

עדן

יהיה שווה לדעתך גם עם טונה במים?

רוני

לביבות מדהימות! כשהוספתי כוסברה, מלח ופלפל הן היו לא פחות ממושלמות.

היי חן,
בהחלט ניתן לאפות את הקציצות.
לא לשכוח לרסס בספריי שמן ולהפוך באמצע האפייה.

חן

אפשר לאפות ?

עדן

טעים ביותר

יוסי

אין ספק שקציצות אלו מאוד טעימות. ואין ספק גם שחייבים להוסיף כוסברה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.