מתכון למרק קישואים סמיך וקל להכנה

על ידי FoodisGood  , , ,

מנה ראשונה בריאה ומזינה להרשים את האורחים, או פשוט ליהנות ממנת מרק קישואים רגיל או מוקרם, טעים וקל באמצע היום. מתכון קליל להכנת מרק קישואים מוצלח בכל פעם.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 10 דקות

    45 דקות

    55 דקות

  • סיר מרק בינוני

מצרכים למתכון

4 כפות חמאה

1 בצל לבן קצוץ

8 שיני שום גדולות קצוצות

4 קישואים בינוניים פרוסים

4 כוסות מים רותחים

1 כף אבקת מרק עוף

½ כפית אבקת ג'ינג'ר

מלח ופלפל לפי טעם

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה בסיר כבד על חום בינוני, מוסיפים שום ובצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, עד שהבצל רך ושקוף.

מוסיפים את הקישואים ומבשלים עד להתרככות, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה.

מבשלים את הקישואים על אש נמוכה למשך 45 דקות.

מצננים מעט את המרק וטוחנים בעזרת טוחן מוט ידני עד לקבלת המרקם הרצוי. אם אוהבים מרק סמיך יש לטחון בפולסים קצרים.

טועמים ומתבלים במלח, פלפל וג'ינג'ר לפי טעם אישי.

למרק קישואים מוקרם: יש להוסיף חצי גביע שמנת מתוקה לסיר המרק, לאחר הטחינה ולערבב היטב.


הידעתם? הקישוא תורם לראייה, מסייע למראה עור בריא וגם שומר על בריאות הלב. יש לנו עוד כמה מתכונים בריאים וטעימים:

ואם אתם ממש אוהבים מרקים, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני מרקים מכל הסוגים

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00