Print Options:

מתכון לקציצות בולט מטוגנות

Yields1 ServingPrep Time30 minsCook Time35 minsTotal Time1 hr 5 mins

קציצות בולט מוצלחות וטעימות שמתאימות להגשה עם קוסקוס, אורז או כל תוספת אחרת. את הקציצות ניתן להכין עם בשר טחון או עוף טחון או שילוב של השניים.

 2 תפוח אדמה קלופים
 2 בצלים קלופים
 חופן פטרוזיליה
 חופן שמיר
 חופן כוסברה
 4 פרוסות לחם
 300 גרם בשר טחון / עוף (ניתן לערבב)
 2 ביצים
 3 כפות סולת
 תבלינים: א. מרק, פפריקה, מעט קינמון, כורכום, בהרט (לא חובה), מלח ופלפל
 שמן לטיגון
1

את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.

2

נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.

3

נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.

4

נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.

5

נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

דילוג לתוכן