Print Options:

פשטידת כרובית וברוקולי בריאה ומהירה

Yields1 Serving

מתכון לפשטידת כרובית וברוקולי קלילה, מהירה וטעימה במיוחד. פשטידה חלבית שקל להכין וכיף להגיש לארוחת הערב. ניתן להשתמש בכל גבינה מלוחה שיש בבית.

 1/2 חבילת כרובית קפואה
 1/2 חבילת ברוקולי קפוא
 1/2 קופסת תירס מסונן
 2 גביעי יוגורט טבעי
 1 גביע קוטג'
 100 גרם גבינת עיזים מלוחה
 3 ביצים
 3 כפות קמח (ניתן להמיר בקמח תירס)
 כפית אבקת אפייה
 מלח ופלפל
 מעט אגוז מוסקט
1

את הכרובית והברוקולי מרככים במים רותחים עם מלח.

2

מצננים את הכרובית והברוקולי לטמפרטורת חדר.

3

בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הפשטידה, את הכרובית והברוקולי מוסיפים בסוך ומערבבים בעדינות.

4

משמנים תבנית מרובעת ויוצקים לתוכה את בלילת הפשטידה.

5

אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך 50 דקות.

6

לאחר 50 דק' אפייה, ניתן לצפות את הפשטידה למעלה בפרוסות גבינה צהובה ולהחזיר לאפייה של 5 דק' נוספות.

7

מוציאים את הפשטידה מהתנור ומצננים בטמפרטורת חדר להתייצבות.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

3 סועדים

דילוג לתוכן