Print Options:

עוגת גרנולה ושוקולד בכלום עבודה

Yields1 ServingPrep Time15 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 15 mins

את העוגה הזאת כל אחד יכול להכין! 15 דקות עבודה במקסימום והרושם שהיא תותיר על האורחים... לאחר הכנת העוגה ניתן לחתוך לפרוסות ומתקבלים חטיפים מדליקים קראנצ'יים!

לתחתית גרנולה
 500 גרם גרנולה פירות (או אגוזים)
 1/4 כוס סילאן
 1/2 חבילת ממרח לוטוס
לציפוי שוקולד
 2 מיכלי קצפת ריץ'
 3 חפיסות שוקולד מריר
הכנת התחתית
1

בקערה גדולה מערבבים לעיסה דביקה א הגרנולה עם הסילאן והלוטוס.

2

לאחר שנתקבלה עיסה דביקה משטחים את הגרנולה בתחתית 2 תבניות אינגליש קייק (אפשר גם עגולה בקוטר 28).

הכנת השוקולד
3

בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים את הקצפת יחד עם השוקולד עד להמסה מלאה.

4

יוצקים את השוקולד על גבי הגרנולה שבתבנית ודופקים קלות על השיש.

5

מכניסים את העוגה ל-10 דקות הקפאה וזה הכל..

הדרכת קישוט עליון (לא חובה)
6

לקישוט עליון יש לשמור מעט עיסת גרנולה וממנה ליצור כדורים.

7

לסדר את הכדורים מעל לגנאש השוקולד.

8

להמיס 2 כפות ממרח לוטוס במוקרוגל ולסלף מעל לכל עם מזלג או בעזרת שקית אוכל.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

2 אינגליש

דילוג לתוכן