מתכון לתבשיל עדשים עם אורז וירקות ברוטב עגבניות. תבשיל מהביל מלא בוויטמינים, בריא ומזין והכי חשוב - משביע! מתאים מאוד כתוספת לארוחה אך יכול בהחלט לשמש כארוחה בפני עצמו.
בסיר גדול מטגנים בצל לבן וסגול עם שום עד שהבצל הופך שקוף.
מוסיפים למחבת את כל שאר הירקות הקצוצים וגם את האורז והעדשים.
מוסיפים את כל מצרכי התבלון ומערבבים היטב.
מבשלים עד שהכל מתרכך ודי מתאחד, מערבבים מדי פעם עם כף עץ כדי שהתחתית לא תידבק.
אפשר להשאיר את התבשיל נוזלי או להסיר את המכסה על מנת לצמצם נוזלים ובכך לקבל תבשיל סמיך יותר עם פחות רוטב.
0 servings
תבשיל בינוני