Print Options:

פשטידת פטריות ובצל קלה ומוצלחת

Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time35 minsTotal Time45 mins

מתכון לפשטידת בצל ופטריות, פשטידה היא תמיד הפתרון המושלם להכנה אם הופתעתם ע"י אורחים או סתם בא לכם להכין ארוחת ערב קלילה ואוורירית. מתכון בריא וטעים לפשטידת פטריות ובצל עם גבינה, פשטידה קלה ומהירה.

 1 בצל גדול קצוץ
 2 ביצים
 2.5 כפות קמח תופח
 מלח ופלפל לפי הטעם
 1 קופסת שימורים: פטריות חתוכות \ כוס פטריות טריות מוקפצות
 1 גביע גבינת קוטג' \ גבינה לבנה
 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
 1 גביע קטן של שמנת חמוצה
1

מחממים מראש את התנור ל180 מעלות.

2

מטגנים במעט שמן את הבצל על אש בינונית-גבוהה, מחכים להזהבה ומצננים בצד.

3

טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים את שאר מצרכי הפשטידה עם הבצל המטוגן ומערבבים יחד עד למרקם אחיד.

4

משמנים תבנית פשטידה סטנדרטית לאורכה ולרוחבה של התבנית.

5

כעת יוצקים את בלילת הפשטידה לתוך התבנית ומיישרים עד לקבלת שכבה אחידה.

6

מכניסים את הפשטידה לתנור ואופים למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

אינגליש קייק קטנה

דילוג לתוכן