פרחי כרובית בתנור - כתוספת מושלמת לכל ארוחה או כנשנוש בריא בפני עצמו. ניתן להשתמש בכרובית טרייה או בפרחי כרובית קפואה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מפרידים את פרחי הכרובית, או מפשירים את פרחי הכרובית הקפואים כ-4 דקות על השיש.
בכרובית טרייה - משרים את פרחי הכרובית במים קרים כ-10 דקות ומייבשים עם מגבת נייר.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליו את פרחי הכרובית ומצפים את הפרחים בשמן זית - מערבבים עם הידיים.
בוזקים מלח ופלפל שחור מעל לכל הפרחים ואופים 20-30 דקות. ב-5 דקות האפייה האחרונות מומלץ להעביר את התנור למצב גריל לקבלת פרחי כרובית פריכים במיוחד.
הכרובית מוכנה כשהיא רכה, בודקים בעזרת מזלג בזהירות.
*שדרוג - כשמוציאים מהתנור ניתן לפזר על הכרובית שבבי גבינה צהובה או מוצרלה.
0 servings