קמח הכוסמין הוא קמח בריא שמתאים לסוכרתיים, מהקמח ניתן להכין פסטה ביתית בריאה וטעימה. מומלץ להגיש את הפסטה לצד רטבים שונים. מתאים מאוד לארוחת צהריים.
בקערה גדולה נלוש היטב את כל מצרכי הבצק, נקבל כדור בצק קשה ללישה.
נמשיך ללוש כ-10 דקות ונעטוף את הקערה בניילון נצמד.
נניח את הקערה על השיש למשך כחצי שעה.
לאחר מנוחה נוציא את בצק הפסטה מהקערה ונרדד במכונת פסטה.
ניצור רצועות ארוכות ומעט עבודה ונחלק למנות.
נכין את הפסטה בסיר עם מים רותחים ונגיש לצד רוטב ביתי.
0 servings