FoodisGood

שורבה • מתכון למרק הכי מנחם שיש

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
טעם של ילדות בקלי קלות – מתכון למרק שורבה מקרונה טריפוליטאי אורגינל שמכינים לילדים ולכל המשפחה. המרק מאוד קל להכנה והתוצאה כל-כך מנחמת ומשפחתית!

זמן עבודה: 10 דקות | מרק גדול ומשביע

מצרכים:

  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות מפחית
  • 1 חבילת רסק עגבניות קטנה
  • 1 חבילה פסטה קונכיות גדולות (או כל סוג פסטה שאוהבים)
  • 1/2 לימון טרי סחוט
  • 1 ליטר מים – או כמות מים שתמלא 1/4 מהסיר שלכם.

הוראות הכנה:

  1. בסיר מרק גדול מטגנים בצל קצוץ בשמן עד שהבצל הופך שקוף.
  2. מוסיפים לסיר שום ומטגנים עוד כדקה.
  3. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מבשלים במכסה פתוח כ-4 דקות.
  5. מוסיפים לסיר פסטה ומים רותחים, מביאים לרתיחה וכשרותח מוסיפים את הפסטה, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה.
  6. מבשלים את הפסטה במרק עד שהיא רכה מאוד, אם יש צורך מוסיפים מים רותחים לסיר, תמיד שומרים על רמת דלילות של מרק.
  7. סוחטים חצי לימון לתוך המרק, מערבבים ומכבים להבה.
  8. מגישים לקעריות עם פטרוזיליה טרייה ופרוסות לחם טרי.

עוד מרקים קלאסיים לכל המשפחה:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.