עוגיות חלבה פריכות שלא תפסיקו לנשנש
על ידי FoodisGood עוגיות
תהילה שלמוביץ' עם מתכון לאוהבי החלבה: מתכון קל וטעים לעוגיות חלבה פריכות, עוגיות רולדה במילוי חלבה עשיר שהכי כדאי להגיש לצד כוס נס.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- 20-5 עוגיות
מצרכים למתכון
לבצק
4 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה/חמאה
כוס מים רותחים
2 כפות חומץ
למילוי חלבה
קופסת טחינה גולמית
2 כוסות סוכר
2 כוסות קוקוס
לקישוט
שוקולד מומס
הוראות הכנה
נתחיל בערבוב מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק אחיד. נעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר למשך שעה.
בקערה גדולה נטרוף את כל מצרכי מילוי החלבה לבלילה אחידה.
נוציא את הבצק מהמקרר, נחלק ל-3 חלקים שווים.
כל חלק נרדד למלבן ארוך, נמרח ממילוי החלבה לאורך קצה הבצק ונגלגל גלגול אחד.
נחתוך את הרולדה שנוצרה במרווחים קטנים ונסדר את העוגיות בתבנית.
נאפה את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור חם על 180 מלות למשך 20 דקות.
נצנן בטמפרטורת החדר, נזלף שוקולד מומס ונגיש.
אופן ההכנה: לערבב את כל מצרכי בצק ולקרר כשעה.
1 דירוגים וחוות דעת
יעל
למקרה שרוצים להחליף את המרגרינה/חמאה בשמן קוקוס מה הכמות ובאיזה מצב צבירה של שמן הקוקוס?