FoodisGood

גלידה ביתית: 3 מתכונים מעניינים בקלי קלות

אחרי שתנסו את המתכונים הבאים תוכלו תמיד להשוויץ בגלידה הביתית שהכנתם לילדים או לחברים.

מתכון לגלידת אוראו

זמן הכנה: 10 דק'.

רכיבים:

  • 16 עוגיות אוראו.
  • 2 כוסות (480 מ"ל) – שמנת מתוקה.
  • 1 פחית (400 גרם) – חלב מרוכז ממותק.

אופן ההכנה:

  1. שוברים ומרסקים את האוראו לחתיכות דקות וקטנות מאוד.
  2. מקציפים שמנת מתוקה כ-5 דק' עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. מוסיפים לקערת הקצפת חלב מרוכז ומערבבים עוד כ-2 דק' עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את שברי האוראו ומערבבים באמצעות כף עד שהעוגיות משתלבות היטב בתערובת.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.
  6. מקשטים את הגלידה בעוגיות אוראו חצויות.
  7. מכסים באמצעות ניילון נצמד ומקפיאים למשך לילה שלם (כ-7 שעות).

מתכון לגלידת שוקולד צ'יפס

זמן הכנה: 10 דק'.

רכיבים:

  • ½ כוס (60 גרם) – אבקת קקאו.
  • 2 כוסות (480 מ"ל) – שמנת מתוקה.
  • 1 פחית (400 גרם) – חלב מרוכז ממותק.
  • ½ כוס (100 גרם) – שוקולד צ'יפס.

אופן ההכנה:

    1. מקציפים שמנת מתוקה כ-5 דק' עד לקבלת קצפת יציבה.
    2. מוסיפים לקערת הקצפת חלב מרוכז ומערבבים עוד כ-2 דק' עד לקבלת תערובת אחידה.
    3. מוסיפים את ששבבי השוקולד צ'יפס ומערבבים באמצעות כף עד שהשוקולד משתלב היטב בתערובת.
    4. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.
    5. מקשטים את הגלידה עוד שוקולד צ'יפס.
    6. מכסים באמצעות ניילון נצמד ומקפיאים למשך לילה שלם (כ-7 שעות).

מתכון לגלידת חמאת בוטנים

זמן הכנה: 10 דק'.

רכיבים:

  • 2 כוסות (480 מ"ל) – שמנת מתוקה.
  • 1 פחית (400 גרם) – חלב מרוכז ממותק.
  • ½ כוס (100 גרם) – חמאת בוטנים קראנץ'.

אופן ההכנה:

  1. מקציפים שמנת מתוקה כ-5 דק' עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מוסיפים לקערת הקצפת חלב מרוכז ומערבבים עוד כ-2 דק' עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים באמצעות כף עד לתערובת אחידה.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.
  5. מכסים באמצעות ניילון נצמד ומקפיאים למשך לילה שלם (כ-7 שעות).

תוספות ושדרוגים להגשה

הולכים טוב עם גלידה

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *