קישואים מטוגנים בפירורי לחם

על ידי Linda's Home Made  , , ,

צ'יפס קישואים - נשנוש מושלם לאירוח, לשישי וגם כתוספת מקורית לארוחה, פרוסות קישואים מטוגנים בפירורי לחם. טעים וקל להכנה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • כ-25 פרוסות קישוא

מצרכים למתכון

3 קישואים בינוניים

פירורי לחם מוזהבים

מלח ופלפל לפי הטעם

ביצה טרופה

הוראות הכנה

בעזרת סכין נגרד את קליפת הקישואים בעדינות.

נשטוף את הקישואים ונפרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.

נפזר את פרוסות הקישואים על נייר סופג ונניח לייבוש של כ-10 דקות.

בקערה 1 נטרוף ביצה עם תבלינים.

בקערה 2 נשים את פירורי הלחם.

נחמם שמן חצי עמוק במחבת, נטבול כל פרוסת קישוא בביצה טרופה ולאחר מכן נצפה בפירורי לחם.

נטגן בשמן חם עד להזהבה יפה משני הצדדים ונוציא לנייר סופג.

נגיש פושר או קר, מומלץ להגיש עם לימון סחוט מעל.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00