חדשים

עוגיות סהרונים נימוחות לשבת

עוגיות סהרונים נימוחות שמתמוססות בפה עם קפה! מתכון קל לסהרונים פרווה עם חמש כפות פלא.

עוגיות שוקולדצ'יפס בריאות ב-3 מרכיבים מפתיעים

עוגיות שוקולד צ'יפס ב-3 מרכיבים בלבד! בריאות, טעימות, קלות להכנה ועם ניחוח ממכר. מתכון מנצח ללא קמח, סוכר או רכיבים מיותרים.

בלי קמח! בראוניז אגוזים הורס ב-4 מצרכים

בראוניז נימוח ועשיר ב-4 מצרכים בלבד, בלי טיפת קמח! המתכון המושלם לחגיגה שוקולדית קלה להכנה שתשאיר את כולם פעורי פה.

עוגת שוקולד צרפתית רכה ועסיסית

סודות עוגת השוקולד הצרפתית: מרקם קטיפתי שנמס בפה וטעמים עשירים. מתכון קל להצלחה מובטחת.

כך תזהו שמן זית איכותי באמת – 7 סימנים שלא מספרים לכם

למה כל שמן זית אינו שווה? 7 סודות שאסור לפספס לבחירת זהב נוזלי איכותי באמת: ריח, טעם, צריבה ומה לחפש על התווית.

הבדלים בין מלח רגיל, מלח ים ומלח הימלאיה – מה עדיף?

מסע מרתק אל עולם המלח! מה הבדל בין מלח שולחן, מלח ים ומלח הימלאיה? dive into the differences and choose wisely for your kitchen.

כרוב כבוש בסגנון רומני – חמוץ, קל ומהנה בכל ארוחה

מתכון לכרוב כבוש נהדר בסגנון רומני. הכרוב הכבוש (או כמו שרבים מכנים אותו – כרוב חמוץ) קל להכנה ומעולה לשילוב בכל ארוחה. המצרכים לצנצנת 2 ליטר, אבל אפשר להכפיל כמויות לפי הצורך.

רגע לפני – איך מעקרים צנצנת חמוצים ולמה זה חשוב?
עיקור הצנצנת לפני השימוש חשוב במיוחד לשמירה על החמוצים שלכם, למה? כי צנצנת שאינה מעוקרת = חמוצים מקולקלים, כאלה שאנחנו ממש לא רוצים. אז איך עושים את זה? זה פשוט – מוזגים לצנצנות מים רותחים, את המכסה מניחים בקערה עם מים רותחים ומניחים ל-15 דקות, מרוקנים את המים ומייבשים את הצנצנת ואת המכסה על מתקן ייבוש הכלים הרגיל.

איך מכינים כרוב כבוש? מתכון נהדר

מצרכים

  • כרוב גדול
  • 7 שיני שום קלופות
  • צרור שמיר
  • פלפל ירוק חריף
  • כפית מלח על כל 3/4 כוס מים
  • אופציות לשדרוג צנצנת הכרוב: 2-3 עלי דפנה, כמה גרגירי פלפל אנגלי.

איך מכינים?

  1. לפני הכל מטפלים בכרוב – חוצים לחצי ואז לרבע וחותכים לפרוסות דקות ככל האפשר. מעבירים את פרוסות הכרוב למסננת גדולה ושוטפים היטב מתחת למי ברז זורמים.
  2. מכניסים את כל רצועות הכרוב לצנצנת ודוחסים היטב, מניחים גם את שיני השום וסודרים הכל עם צרור שמיר.
  3. זמן למים: ממלאים 3/4 כוס במים ומערבבים עם כפית אחת של מלח, מוסיפים לצנצנת הכרוב וממשיכים כך עד למילוי הצנצנת לחלוטין.
  4. סיימתם? זה הזמן לסגור את הצנצנת – שימו לב לסגור חזק ככל הניתן, הסגירה ההרמטית חשובה מאוד.
  • את הכרוב החמוץ חשוב לשמור על השיש – הרחק מקרני השמש, לאחר יומיים על השיש יש להעביר למקום קריר אפילו למקרר.

אם הגעתם עד לכאן סימן שאת אוהבים חמוצים ביתיים, בנינו – זה הכי טעים! יש לנו כמה המלצות נוספות שכדאי לכם לנסות:

ואם אתם ממש אוהבים כרוב, הנה כמה המלצות שאסור לכם לפספס:

שיתוף