חמוצים יפנים מהירים (קימצ’י)

על ידי אורלי כהן  ,

מתכון מהיר וקל לחמוצים יפנים מתוקים ומהירי הכנה. החמוצים מוכנים כבר באותו יום. אוהבים את המטבח היפני? אתם הולכים לאהוב את החמוצים הבאים! קימצ'י - חמוצים יפנים טבעוניים ומעולים!

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

1 כרובית שטופה נקיה וחתוכה לפלחים

קולורבי חתוך לרצועות

גזר חתוך לפרוסות

1/4 כרוב חתוך גס

מלפפון פרוס

חצי כוס שמן

חצי כוס חומץ

חצי כוס סוכר

הוראות הכנה

בקערה עמוקה וגדולה לערבב את הירקות הפרוסים.

בסיר קטן על אש נמוכה - בינונית לחמם מעט שמן, חומץ וסוכר רק עד שהסוכר נמס.

למזוג על הירקות בקערה ולערבב היטב.

להניח חצי שעה בטמפרטורת החדר ולערבב מדי פעם.

לטעום את החמוצים, לתקן תיבול. לקרר לפני הגשה. מוכן באותו יום.

*טיפים לקימצ'י מוצלח:
ניתן להכין קימצ'י כמעט מכל ירק שאוהבים
ניתן להוסיף לקימצ'י גם עשבי תיבול שאוהבים

אנחנו כל-כך אוהבים את המטבח האסייתי שהקדשנו לו עמוד מיוחד! קליק ותעברו אליו 
לא, לא סיימנו עדיין 🙂 הנה עוד מהמומלצים שלנו:

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

אלמוג

12/10/2016

מזריקה אינסולין. /דיאטה הורדה במשקל.

*אפשר להפחית לחצי בכמות שמן?
*סטיביה נוזלי במקום סוכר?

אוריה

24/01/2016

אני במקום שמן שמה מים ויוצא מדהים. 🙂

אמיר

11/10/2015

השמן מיותר.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00