
אורז מוקפץ עם ירקות • מתכון קל
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
לארוחת צהריים טעימה וצבעונית: מתכון לאורז עם ירקות מוקפצים בטעם אסייאתי. מנה שקל להכין והכי כיף להגיש כתוספת לצד כל ארוחה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 2-3 סועדים
מצרכים למתכון
לאורז וירקות מוקפצים
2 כוסות אורז מוכן
2 פלפלים בצבעים שונים - רצועות
חבילת פטריות טריות / משימורים
1/2 כוס תירס
1 גזר גדול - רצועות
1/4 כרוב - רצועות
2 שיני שום כתושות
1/2 בצל לבן - רצועות
לתיבול
1/4 כוס סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כף סוכר לבן / חום
מעט מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
נחמם מחבת ווק גדולה ובה נטגן רצועות בצל עם שום כדקה.
נוסיף למחבת את הירקות לפי הסדר: פלפלים, פטריות, גזר, כרוב ותירס, נקפיץ כ-3 דקות.
כעת נוסיף למחבת הירקות סויה, צ'ילי, סוכר, מלח ופלפל ונערבב היטב.
זה הזמן להוסיף למחבת את האורז המוכן, נוסיף ונקפיץ בעדינות מבלי לשבור את האורז.
נמשיך בהקפצה עד שהירקות מתרככים, נטעם ונתקן תיבול לפי הטעם.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
רויטל
יאמי!!!!!!! פשוט וטעים!! הריח משכר עוד לפני שתיבלתי! (השתמשתי בפורט לו טריות- להיט!!)
יעל
לא היו לי כרוב ופטריות, במקום צ'ילי הוספתי ג'ינג'ר, ויצא מעולה!! תודה רבה רבה!