טבעות בצל ביתיות
גם אתם רוצים להכין בבית טבעות בצל מקצועיות כמו במסעדות, עם טעם נהדר ומרקם פריך? הנה מתכון מעולה ופשוט מאוד שלא מאכזב אף פעם. מתכון קל לטבעות בצל ביתיות בטעם נפלא.
את הבצל קולפים ופורסים לטבעות בינוניות. מפרידים כל טבעת לטבעות קטנות.
מכינים צלוחית 1: ביצה טרופה מעורבבת עם חרדל ושום.
מכינים צלוחית 2: קמח מעורבב עם אבקת מרק, פירורי לחם ומעט מלח.
בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת רחבה.
טובלים את טבעות הבצל בקערת הביצה ומערבבים היטב לכיסוי כל הצדדים באופן שווה.
מעבירים את טבעות הבצל לקערת הקמח ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.
מטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים ומטגנים עד להזהבת הצד השני. חשוב לטגן בכמה פעמים ולשים לב שהטבעות לא נדבקות זו לזו.
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם לצד רטבים.
Ingredients
Directions
את הבצל קולפים ופורסים לטבעות בינוניות. מפרידים כל טבעת לטבעות קטנות.
מכינים צלוחית 1: ביצה טרופה מעורבבת עם חרדל ושום.
מכינים צלוחית 2: קמח מעורבב עם אבקת מרק, פירורי לחם ומעט מלח.
בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת רחבה.
טובלים את טבעות הבצל בקערת הביצה ומערבבים היטב לכיסוי כל הצדדים באופן שווה.
מעבירים את טבעות הבצל לקערת הקמח ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.
מטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים ומטגנים עד להזהבת הצד השני. חשוב לטגן בכמה פעמים ולשים לב שהטבעות לא נדבקות זו לזו.
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם לצד רטבים.