FoodisGood

טבעות בצל ביתיות

גם אתם רוצים להכין בבית טבעות בצל מקצועיות כמו במסעדות, עם טעם נהדר ומרקם פריך? הנה מתכון מעולה ופשוט מאוד שלא מאכזב אף פעם. מתכון קל לטבעות בצל ביתיות בטעם נפלא.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
 1-2 בצלים גדולים
 ביצה
 כפית גדושה שום כתוש
 כפית חרדל
 1/2 כוס קמח
 3 כפות גדושות פירורי לחם
 כפית אבקת מרק עוף
 מלח לפי הטעם
1

את הבצל קולפים ופורסים לטבעות בינוניות. מפרידים כל טבעת לטבעות קטנות.

2

מכינים צלוחית 1: ביצה טרופה מעורבבת עם חרדל ושום.

3

מכינים צלוחית 2: קמח מעורבב עם אבקת מרק, פירורי לחם ומעט מלח.

4

בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת רחבה.

5

טובלים את טבעות הבצל בקערת הביצה ומערבבים היטב לכיסוי כל הצדדים באופן שווה.

6

מעבירים את טבעות הבצל לקערת הקמח ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.

7

מטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים ומטגנים עד להזהבת הצד השני. חשוב לטגן בכמה פעמים ולשים לב שהטבעות לא נדבקות זו לזו.

8

מוציאים לנייר סופג ומגישים חם לצד רטבים.

Ingredients

 1-2 בצלים גדולים
 ביצה
 כפית גדושה שום כתוש
 כפית חרדל
 1/2 כוס קמח
 3 כפות גדושות פירורי לחם
 כפית אבקת מרק עוף
 מלח לפי הטעם

Directions

1

את הבצל קולפים ופורסים לטבעות בינוניות. מפרידים כל טבעת לטבעות קטנות.

2

מכינים צלוחית 1: ביצה טרופה מעורבבת עם חרדל ושום.

3

מכינים צלוחית 2: קמח מעורבב עם אבקת מרק, פירורי לחם ומעט מלח.

4

בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת רחבה.

5

טובלים את טבעות הבצל בקערת הביצה ומערבבים היטב לכיסוי כל הצדדים באופן שווה.

6

מעבירים את טבעות הבצל לקערת הקמח ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.

7

מטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים ומטגנים עד להזהבת הצד השני. חשוב לטגן בכמה פעמים ולשים לב שהטבעות לא נדבקות זו לזו.

8

מוציאים לנייר סופג ומגישים חם לצד רטבים.

Notes

טבעות בצל ביתיות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן