עוגיות שוקולד צ’יפס • מתכון קל בקערה אחת!

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנה והכי טעימות שיש! פשוט מערבבים את כל המצרכים, מסדרים ואופים. 10 דקות עבודה ועוד 15 דקות אפייה ויש לכם עוגיות מושלמות. ניתן להכין עם חמאה או שמן (לעוגיות חלביות או פרווה).

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • 30-40 עוגיות

מצרכים למתכון

200 גר' חמאה מומסת / 160 מ"ל שמן (שני שליש כוס) לפרווה

2 כוסות קמח + 4 כפות

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

1 כוס שבבי שוקולד צ'יפס חלב / מריר / לבן

3/4 כוס סוכר חום

1/4 כוס סוכר לבן

2 ביצים m

הוראות הכנה

את כל מצרכי העוגיות נלוש היטב בקערה עד לקבלת בצק עוגיות נוח.

נרפד תבנית בנייר אפייה, ניצור מבצק העוגיות כדורים בגודל כדור פינג פינג ונסדר (עם רווחים) על התבנית.

נאפה את העוגיות בתנור חם על 170 מעלות במשך כ רבע שעה, העוגיות מוכנות כשהן זהובות ויפות.

כמה המלצות ושיפורים מעניינים:

  • לגיוון: ניתן לערבב שוקולד צ'יפס לבן ושחור ביחד.
  • אין שוקולד צ'יפס? אפשר גם בלי: השתמשו בשוקולד רגיל וחתכו אותו לקוביות קטנות.
  • הוסיפו קצת מלח: ממש קורט מלח ידגיש עוד יותר את טעמי העוגיה המושלמת הזו.
  • יש לכם זמן? לאחר סידור בצק העוגיות בתבנית הניחו אותה במקרר, כך העוגיות יצאו עוד יותר מוצלחות!

לידיעתכם, יש לנו עוד כמה מתכוני שוקולד צ'יפס שאסור לכם לפספס!

ואם אתם ממש אוהבים עוגיות, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני עוגיות מכל הסוגים

שתפו את המתכון >>

15 דירוגים וחוות דעת

מירב

01/03/2019

הכנתי פעמיים ויצא נפלא!!
תודה רבה

אופיר .א.

22/02/2019

העוגיות יצאו ממש טעימות ומרקם נהדר

סיגלית

14/02/2019

יצא מושלם

אנונימית

07/02/2019

אחת העוגיות הכי טעימות שיצא לי למרות שבהתחלה זה נראה קצת הרבה שומני אבל כשזה יוצא מהתנור זה פשוט פצצה

יעל

07/01/2019

יצא אליפות!!!
תודה רבה כל המתכונים באתר ממש יוצאים טובים ומדוייקים עדין ברוך השם לא בתאכזבתי משום מתכון!

טליה ביטנסקי

17/09/2018

ממש טוב וכמות גדולה וזה נורא טעים

שלהבת

29/08/2018

הכנתי את העוגיות בגרסת הפרווה. הן לא השתטחו כמצופה ולכן השארתי בתנור עוד כמה דקות מחשש שהן לא נאפו מספיק במרכז. העוגיות יצאו טעימות, (לטעמי מתוקות מדי) אבל קצת קשות. ממליצה לשטח מעט לפני האפייה.
בהמלצות צוין שאפשר להוסיף מעט מלח – לא ברור למה לא נוסף המלח כמרכיב כבר ברשימת המצרכים.

טליה

02/08/2018

הילה רציתי להגיד תודה רבה על המתכון הטעים והכיפי הזה 🙂
הכנתי עם קמח מלא ועם שמן לגירסה פרווה ויצא מאוד טעים! תודה על אפשרות כזו קלה ומהירה
סופ”ש נעים וטוב לכולנו 🙂

מוריה

07/07/2018

יצא לי שומני מדי. מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר להתגבר על זה?

בנצי

15/01/2018

העוגיות מאוד טעימות, השתמשתי במתכון כבר כמה וכמה פעמים והם יצאו מאוד טעימות.

ח

26/10/2017

חייב לשים סודה לשתיה?

רות

31/08/2017

יצא מאוד טעים! תודה על המתכון

רון דביר

20/07/2017

הכנתי את העוגיות שוקולד צ׳יפס פרווה עם השמן. ממש מושלמות וקלות להכנה! תענוג!
ואימצתי את הטיפ של ערבוב שוקולד צ׳יפס לבן וחום

N

09/03/2017

הי,
יש אפשרות להחליף את החמאה במשו לא חלבי?

שרונה

27/12/2016

עוגיות מדליקות אצלנו זה נקרא עוגיות קיפוד (כי השוקולד צ’יפס נותנים להן צורת קיפוד)

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00