
עוגיות שוקולד צ'יפס • מתכון קל בקערה אחת!
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עוגיות
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנה והכי טעימות שיש! פשוט מערבבים את כל המצרכים, מסדרים ואופים. 10 דקות עבודה ועוד 15 דקות אפייה ויש לכם עוגיות מושלמות. ניתן להכין עם חמאה או שמן (לעוגיות חלביות או פרווה).
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- 30-40 עוגיות
הוראות הכנה
את כל מצרכי העוגיות נלוש היטב בקערה עד לקבלת בצק עוגיות נוח.
נרפד תבנית בנייר אפייה, ניצור מבצק העוגיות כדורים בגודל כדור פינג פינג ונסדר (עם רווחים) על התבנית.
נאפה את העוגיות בתנור חם על 170 מעלות במשך כ רבע שעה, העוגיות מוכנות כשהן זהובות ויפות.
כמה המלצות ושיפורים מעניינים:
- לגיוון: ניתן לערבב שוקולד צ'יפס לבן ושחור ביחד.
- אין שוקולד צ'יפס? אפשר גם בלי: השתמשו בשוקולד רגיל וחתכו אותו לקוביות קטנות.
- הוסיפו קצת מלח: ממש קורט מלח ידגיש עוד יותר את טעמי העוגיה המושלמת הזו.
- יש לכם זמן? לאחר סידור בצק העוגיות בתבנית הניחו אותה במקרר, כך העוגיות יצאו עוד יותר מוצלחות!
לידיעתכם, יש לנו עוד כמה מתכוני שוקולד צ'יפס שאסור לכם לפספס!
ואם אתם ממש אוהבים עוגיות, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני עוגיות מכל הסוגים
שיתוף >>
19 דירוגים וחוות דעת
הדסה הרשקוביץ
01/05/2020
וואי עוגיות מדליקות!!!יצא פשוט טעים!
מיקה מויאל
21/03/2020
החלפתי את החמאה בחמאת קוקוס זה ממש טעים נורא ממליצה, העוגיות טעימות ומתנפחות הן לא אמורות להיות שזופות אם תחכו שיהיו שזופות הן יהיו קשות ומגעילות 17 דקות בול על השעון זה הזמן
בערך כף לכל עוגייה ויוצא 50 לשטח ממש קצת לפניי האפייה כדי שיתנפחו
דיאנה
30/06/2019
יצא מדהים וטעים אני גם הוספתי לזה עדשי שוקולד (m&m) יצא ממש מוצלח ,ממומלץ לנסות
צהלה בוזגלו
28/05/2019
יצא פצצה וחילקתי להרבה אנשים וכולם אמרו שיצא 100 (אש)
בקיצור נהניתי מאוד להכין וגם לטעום. אני יכין את זה בעזרת ה' עוד הרבה פעמים.
תודה רבה
מירב
01/03/2019
הכנתי פעמיים ויצא נפלא!!
תודה רבה
אופיר .א.
22/02/2019
העוגיות יצאו ממש טעימות ומרקם נהדר
סיגלית
14/02/2019
יצא מושלם
אנונימית
07/02/2019
אחת העוגיות הכי טעימות שיצא לי למרות שבהתחלה זה נראה קצת הרבה שומני אבל כשזה יוצא מהתנור זה פשוט פצצה
יעל
07/01/2019
יצא אליפות!!!
תודה רבה כל המתכונים באתר ממש יוצאים טובים ומדוייקים עדין ברוך השם לא בתאכזבתי משום מתכון!
טליה ביטנסקי
17/09/2018
ממש טוב וכמות גדולה וזה נורא טעים
שלהבת
29/08/2018
הכנתי את העוגיות בגרסת הפרווה. הן לא השתטחו כמצופה ולכן השארתי בתנור עוד כמה דקות מחשש שהן לא נאפו מספיק במרכז. העוגיות יצאו טעימות, (לטעמי מתוקות מדי) אבל קצת קשות. ממליצה לשטח מעט לפני האפייה.
בהמלצות צוין שאפשר להוסיף מעט מלח – לא ברור למה לא נוסף המלח כמרכיב כבר ברשימת המצרכים.
טליה
02/08/2018
הילה רציתי להגיד תודה רבה על המתכון הטעים והכיפי הזה 🙂
הכנתי עם קמח מלא ועם שמן לגירסה פרווה ויצא מאוד טעים! תודה על אפשרות כזו קלה ומהירה
סופ"ש נעים וטוב לכולנו 🙂
מוריה
07/07/2018
יצא לי שומני מדי. מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר להתגבר על זה?
בנצי
15/01/2018
העוגיות מאוד טעימות, השתמשתי במתכון כבר כמה וכמה פעמים והם יצאו מאוד טעימות.
ח
26/10/2017
חייב לשים סודה לשתיה?
רות
31/08/2017
יצא מאוד טעים! תודה על המתכון
רון דביר
20/07/2017
הכנתי את העוגיות שוקולד צ׳יפס פרווה עם השמן. ממש מושלמות וקלות להכנה! תענוג!
ואימצתי את הטיפ של ערבוב שוקולד צ׳יפס לבן וחום
N
09/03/2017
הי,
יש אפשרות להחליף את החמאה במשו לא חלבי?
שרונה
27/12/2016
עוגיות מדליקות אצלנו זה נקרא עוגיות קיפוד (כי השוקולד צ'יפס נותנים להן צורת קיפוד)