
עוגיות שושנים וקצף • מתכון קל שתמיד מצליח
על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן עוגיות
מתכון קל לעוגיות שושנים מבצק פריך במילוי קצף וניל משגע. עוגיות קצף שושנים פריכות וטעימות שתמיד מצליחות. ניתן להכין עוגיות חלביות / פרווה.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
35 דקות
25 דקות
1 שעה
- כ-25 עוגיות
הוראות הכנה
את החמאה והשמנת החמוצה להקציף כ-2 דקות, להוסיף את שאר מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק.
לחלק את הבצק ל 5 חלקים שווים או ל-10 חלקים שווים לקבלת מיני עוגיות שושנים.
את כל מצרכי המרנג להקציף יחד עד לקבלת קצף תפוח.
לרדד כל חלק למלבן ולמרוח 2 כפות קצף, למיני עוגיות נמרח כף אחת, לגלגל לרולדה ולפרוס לעוגיות.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם הצד של הקצף כלפי מעלה.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות כ 20-25 דקות.
העוגיות יוצאות פריכות ונפלאות - חשוב לשים לב ולא לאפות את העוגיות יותר מידי, הן צריכות להשחים מעט בלבד.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!