
עוגיות שושנים וקצף • מתכון קל שתמיד מצליח
על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן עוגיות
מתכון קל לעוגיות שושנים מבצק פריך במילוי קצף וניל משגע. עוגיות קצף שושנים פריכות וטעימות שתמיד מצליחות. ניתן להכין עוגיות חלביות / פרווה.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
35 דקות
25 דקות
1 שעה
- כ-25 עוגיות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את החמאה והשמנת החמוצה להקציף כ-2 דקות, להוסיף את שאר מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק.
לחלק את הבצק ל 5 חלקים שווים או ל-10 חלקים שווים לקבלת מיני עוגיות שושנים.
את כל מצרכי המרנג להקציף יחד עד לקבלת קצף תפוח.
לרדד כל חלק למלבן ולמרוח 2 כפות קצף, למיני עוגיות נמרח כף אחת, לגלגל לרולדה ולפרוס לעוגיות.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם הצד של הקצף כלפי מעלה.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות כ 20-25 דקות.
העוגיות יוצאות פריכות ונפלאות - חשוב לשים לב ולא לאפות את העוגיות יותר מידי, הן צריכות להשחים מעט בלבד.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











