FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות שושנים וקצף • מתכון קל שתמיד מצליח

על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן  

מתכון קל לעוגיות שושנים מבצק פריך במילוי קצף וניל משגע. עוגיות קצף שושנים פריכות וטעימות שתמיד מצליחות. ניתן להכין עוגיות חלביות / פרווה.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 35 דקות

    25 דקות

    1 שעה

  • כ-25 עוגיות

מצרכים למתכון

לבצק פריך

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות / מחמאה לעוגיות פרווה

גביע שמנת חמוצה / שמנת צמחית לעוגיות פרווה

3 חלמונים

350 גרם קמח

כפית אבקת אפייה

לקצף וניל

3 חלבונים

כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

את החמאה והשמנת החמוצה להקציף כ-2 דקות, להוסיף את שאר מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק.

לחלק את הבצק ל 5 חלקים שווים או ל-10 חלקים שווים לקבלת מיני עוגיות שושנים.

את כל מצרכי המרנג להקציף יחד עד לקבלת קצף תפוח.

לרדד כל חלק למלבן ולמרוח 2 כפות קצף, למיני עוגיות נמרח כף אחת, לגלגל לרולדה ולפרוס לעוגיות.

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם הצד של הקצף כלפי מעלה.

לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות כ 20-25 דקות.

העוגיות יוצאות פריכות ונפלאות - חשוב לשים לב ולא לאפות את העוגיות יותר מידי, הן צריכות להשחים מעט בלבד.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן