FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת מייפל ואגוזים פרווה • מתכון מומלץ לשבת (10 דקות)

מה שהכי כיף בעוגה הזאת זה כשאופים אותה הבית מתמלא בניחוח מתקתק וממכר, מה שהופך את יום שישי להרבה יותר שמח. המתכון שלנו לעוגת מייפל פרווה הוא מתכון הכי מוצלח שיש – עוגה המשלבת אגוזים, מיץ תפוזים וכמובן סירופ מייפל. תהפוך לעוגת השבת הקבועה שלכם, באחריות!

זמן עבודה: 10 דקות | 2 תבניות אינגליש קייק

*שימו לב: את הגרסה הקלאסית לעוגת מייפל מכינים עם יוגורט, המתכון כאן >> עוגת מייפל

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 חפיסות סוכר וניל
  • 1 ורבע כוסות קמח תופח
  • כוס אגוזים קצוצים גס
  • סירופ מייפל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים ביצים היטב.
  3. מוסיפים סוכר, שמן, מיץ תפוזים וסוכר וניל וטורפים שוב עד שהסוכר נמס בפנים.
  4. מוסיפים קמח ומערבבים עם כף רק עד שהקמח נטמע ולא יותר.
  5. משמנים את התבניות ויוצקים פנימה את בלילת העוגה, מפזרים אגוזים לציפוי העוגה.
  6. אופים בתנור החם עד להזהבה, בערך 40 דקות.
  7. מחוררים מעט עם קיסם ויוצקים על העוגה סירופ מייפל, מצננים את העוגה כ-20 דקות בטמפרטורת החדר.

איך כדאי לאחסן עוגת מייפל פרווה?

את העוגה מאחסנים בטמפרטורת החדר, כשהיא עטופה היטב בשקית קרטון. תישאר עסיסית למשך כ-3 ימים.

איך כדאי להגיש עוגת מייפל פרווה?

העוגה נהדרת ועסיסית והכי מומלצת להגשה לצד כוס תה חם לאחר ארוחה, היא לא צריכה הרבה תוספות – פשוט עוגה נפלאה.

עוד קינוחים פרווה מומלצים לשבת:

דילוג לתוכן