FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה הכי טעימות בעולם

מתכון מצוין להכנת עוגיות פרווה שכולם אוהבים! בדרך כלל עוגיות פרווה יוצאות מעט קשות אבל המתכון הזה מבטיח תוצאה מעולה במרקם המושלם של עוגיות שוקולד צ'יפס הקלאסיות, לא תרגישו בהבדל!

זמן עבודה: 15 דקות | 20 עוגיות

מצרכים:

  • 200 גרם נטורינה / מחמאה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 250 גרם שבבי שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה לשים יחדיו נטורינה עם סוכר, מלח, סודה לשתייה, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח וביצים. יתקבל בצק רך, זה בסדר.
  2. מוסיפים פנימה את שבבי השוקולד צ'יפס ומקפלים.
    משמנים ידיים, מכדררים כדורים מן הבצק ומסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, שמרים על רווחים כי העוגיות משתטחות באפייה.
  3. אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות שטוחות ונראות מוכנות בצדדים אבל המרכז עדיין רך.
  4. מוציאים את התבנית ומניחים לעוגיות להתקרר לפחות 20 דקות.
  5. שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

עוד גרסאות לעוגיות שוקולד צ'יפס:

דילוג לתוכן