FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגיות שוקולד צ'יפס בלי ביצים (במרקם מדהים)

מתכון מנצח ללא ספק! עוגיות שוקולד צ'יפס שטוחות ללא ביצים במרקם מדהים מדהים! מתכון נהדר שכדאי לגזור ולשמור. שימו לב – חשוב מאוד לשטח את העוגיות בתבנית האפייה בעזרת תחתית של כוס זכוכית.

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס בלי ביצים

זמן עבודה: 15 דקות | 16 עוגיות

מצרכים:

  • 1 כוס + 2 כפות קמח
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 120 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • ¼ כוס סוכר חום בהיר
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חלב
  • ½ כוס שבבי שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים את המרכיבים היבשים (קמח, מלח וסודה לשתייה) בקערה. מערבבים עד שהם מתאחדים ומניחים בצד.
  3. בקערה נפרדת מקציפים עם מטרפה ידנית חמאה עד שהיא הופכת לקרם חלק.
  4. מוסיפים סוכר לבן וסוכר חום ושוב מקציפים עד שהכל מתאחד והופך לקציפה אוורירית (בערך 2 דקות הקצפה).
  5. מוסיפים תמצית וניל וחלב. מקציפים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים את קערת המרכיבים היבשים. מערבבים עד להטמעה.
  7. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומקפלים אותם פנימה.
  8. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
  9. לאחר צינון מכינים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג, מניחים על תבנית התנור ושומרים על מרווחים גדולים.
    משטחים את הכדורים באמצעות תחתית של כוס זכוכית.
  10. אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות, עד שהשוליים מקבלים צבע זהוב.
  11. מצננים על רשת צינון.

עוד גרסאות מוצלחות לעוגיות האהובות:

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *