מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט של קינמון. 15 דקות עבודה בלבד ותוכלו למלא את הצנצנת בעוגיות שכולם יאהבו!
זמן הכנה: 15 דק' | זמן אפייה: 20 דק' | סה"כ: 35 דק'
מצרכים:
- 1/2 (110 גרם) חמאה מרוככת בטמפרטורת החדר
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 1 ביצה גדולה
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 ורבע (225 גרם) כוסות קמח לבן
- 1/2 כף אבקת קינמון
- 1/2 (85 גרם) שוקולד צ'יפס
- 1/2 כפית אבקת אפייה
לציפוי:
- 2 כפות סוכר
- קורט קינמון
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל – 175 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים חמאה וסוכר עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון.
- מערבבים יחד בעזרת מרית עד שמתקבל בצק חלק ולא דביק.
- מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת כף או כף גלידה קורצים עיגולים מהבצק, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט.
- מפזרים מעל סוכר וקינמון ואופים במשך 20 דקות עד שהשולים הופכים לחום בהיר.
- מעבירים את העוגיות לקירור על גבי רשת ושומרים בכלי אטום.
בתאבון!