FoodisGood

סופלה שוקולד פרווה שמכינים בקלות • הצלחה מובטחת

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
אם אתם בעניין של קינוח פרווה מוצלח – סופלה שוקולד יעשה את העבודה! את המתכון הבא כדאי לגזור ולשמור כי זה המתכון היחיד שתצטרכו להכנת סופלה שוקולד פרווה! הוא מתאים לכל אירוע ואירוח, הוא מאוד קל להכנה והתוצאה תמיד תמיד מוצלחת! 5 מרכיבים בלבד וזה הכל.

זמן עבודה: 10 דקות | 12 תבניות סופלה (מאפינס)

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר (2 חפיסות)
  • 6 כפות שמן
  • ביצה L
  • 5 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח תופח

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
    ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמן כדקה.
  2. בקערה נפרדת טורפים ביצה עם סוכר וקמח.
  3. מאחדים את הקערות – מוסיפים את השוקולד לקערת הקמח ומערבבים בעדינות.
  4. משמנים תבניות סופלה (מאפינס) ויוצקים את הבלילה כ-3/4 גובה.
  5. במרכז כל סופלה מניחים קוביית שוקולד מריר.
  6. אופים במשך 10 דקות ולא יותר.
    בתאבון!

עוד עוגות שוקולד פרווה מוצלחות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.