סלט תרד עם אגוזים, חמוציות, אגסים וכל טוב
סלט תרד בריא שכל אחד יכול להכין. הסלט מתאים לכל עונות השנה, הוא עשיר במגוון רחב של טעמים שמשתלבים יחדיו בצורה מפתיעה. תמצאו בו אגסים, חמוציות, אגוזים, בצל סגול וכמובן תרד. במעט עבודה, בקלות ובפשטות תכינו סלט תרד נהדר.
מוסיפים לצנצנת קטנה עם מכסה אטום את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים עם מכסה, מנערים היטב, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך. מניחים בצד עד להרכבת הסלט.
את פרוסות הבצל הסגול מניחים בקערה קטנה ולה מוסיפים מים קרים עד לכיוסי הבצלים. מניחים בצד למשך 30 דקות, שלב זה יפחית את טעם הבצל החי. מסננים היטב ומניחים לייבוש על נייר סופג.
בינתיים, מוסיפים לקערה קטנה חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן וזאת כדי לרככן. מניחים בצד למשך 20 דקות.
לקערה גדולה מוסיפים עלי תרד, בצלים ואגסים, מערבבים ומוסיפים את החמוציות יחד עם הרוטב. מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזים קלויים ומגישים.
ניתן להוסיף כל סוג של גבינה מעל לסלט.
Ingredients
Directions
מוסיפים לצנצנת קטנה עם מכסה אטום את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים עם מכסה, מנערים היטב, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך. מניחים בצד עד להרכבת הסלט.
את פרוסות הבצל הסגול מניחים בקערה קטנה ולה מוסיפים מים קרים עד לכיוסי הבצלים. מניחים בצד למשך 30 דקות, שלב זה יפחית את טעם הבצל החי. מסננים היטב ומניחים לייבוש על נייר סופג.
בינתיים, מוסיפים לקערה קטנה חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן וזאת כדי לרככן. מניחים בצד למשך 20 דקות.
לקערה גדולה מוסיפים עלי תרד, בצלים ואגסים, מערבבים ומוסיפים את החמוציות יחד עם הרוטב. מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזים קלויים ומגישים.