FoodisGood

מתכון לעוגיות אגוזים בצורת ירח

AuthorSilviCategoryDifficultyBeginner

עוגיות אגוזים מושלמות לקפה, קלות להכנה והכי טעימות שאפשר! מתכון מעולה לאירוח או סתם לנשנוש.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
 1 קילו קמח
 2 אבקת אפיה
 2 סוכר וניל
 1 כוס סוכר
 1/2 1 כוסות שמן
 1 מחמאה (200ג')
 1 כוס סומסום
 1 כוס אגוזי מלך ולקצוץ
 1/2 1 כוס מים פושרים
1

את כל מצרכי העוגיות לעבד לבצק נוח.

2

לכסות את בצק העוגיות ולתת לו מנוחה של 30 דקות.

3

לרדד את הבצק למלבן גדול ולקרוץ צורות סהרוני ירח, או כל צורה אחרה שתבחרו.

4

לסדר את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5

להכניס את העוגיות לתנור חם על 200 מעלות למשך 9 דקות.

6

חשוב מאוד - כאשר החלק התחתון של העוגייה משחים להוציא את העוגיות מהתנור.

7

לבזוק אבקת סוכר בנדיבות ולצנן.

את עוגיות הסהרונים יש לאחסן לאחר צינון מוחלט בצנצנת אטומה.

Ingredients

 1 קילו קמח
 2 אבקת אפיה
 2 סוכר וניל
 1 כוס סוכר
 1/2 1 כוסות שמן
 1 מחמאה (200ג')
 1 כוס סומסום
 1 כוס אגוזי מלך ולקצוץ
 1/2 1 כוס מים פושרים

Directions

1

את כל מצרכי העוגיות לעבד לבצק נוח.

2

לכסות את בצק העוגיות ולתת לו מנוחה של 30 דקות.

3

לרדד את הבצק למלבן גדול ולקרוץ צורות סהרוני ירח, או כל צורה אחרה שתבחרו.

4

לסדר את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5

להכניס את העוגיות לתנור חם על 200 מעלות למשך 9 דקות.

6

חשוב מאוד - כאשר החלק התחתון של העוגייה משחים להוציא את העוגיות מהתנור.

7

לבזוק אבקת סוכר בנדיבות ולצנן.

Notes

מתכון לעוגיות אגוזים בצורת ירח

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן