פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ'יפס אפוי בתנור
מתכון בטוח ומאוד פשוט לפרוסות תפוחי אדמה בתנור שיוצאים ממש כמו צ׳יפס - טעים אש והילדים אוהבים. תוספת שמתאימה כמעט לכל ארוחה, מגישים עם רטבים ונהנים.
את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.
לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.
להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.
לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.
להכניס לתנור על 180 מעלות על להשחמה.
להוציא מהתנור ולהגיש חם.
Ingredients
Directions
את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.
לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.
להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.
לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.
להכניס לתנור על 180 מעלות על להשחמה.
להוציא מהתנור ולהגיש חם.