FoodisGood

סלט כרובית, סלרי ועשבי תיבול

Authorהמטבח של שריתCategoryDifficultyBeginner

סלט כרובית בריא שבתי הבכורה אוהבת במיוחד. ממש קל להכנה, אין כל צורך לבשל את הכרובית! מתכון דיאטטי לשומרי משקל אבל מצוין גם כתובפת לצד ארוחה.

Yields1 Serving
Prep Time25 mins
 1 כרובית שלמה
 עלה סלרי
 רבע צרור פטרוזיליה
 רבע צרור כוסברה
 מיץ מחצי לימון
 מלח ופלפל לפי הטעם
1

את ראש הכרובית משרים במים פושרים במשך חצי שעה כדי להיפטר מלכלוכים. שוטפים מתחת למי ברז ומנקים היטב.

2

לקערה גדולה מגרדים בפומפייה את ראש הכרובית (על הצד הגס).

3

קוצצים עלה סלרי, פטרוזיליה וכוסברה (אפשר להוסיף שמיר למי שואהב).

4

מערבבים את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה וסוחטים על הכל חצי לימון.

5

מטפטפים ממש מעט שמן זית, מלח ופלפל וטועמים.

6

מכסים בניילון נצמד או מכסה ומניחים במקרר לשעה. אפשר גם לאכול על המקום.

Ingredients

 1 כרובית שלמה
 עלה סלרי
 רבע צרור פטרוזיליה
 רבע צרור כוסברה
 מיץ מחצי לימון
 מלח ופלפל לפי הטעם

Directions

1

את ראש הכרובית משרים במים פושרים במשך חצי שעה כדי להיפטר מלכלוכים. שוטפים מתחת למי ברז ומנקים היטב.

2

לקערה גדולה מגרדים בפומפייה את ראש הכרובית (על הצד הגס).

3

קוצצים עלה סלרי, פטרוזיליה וכוסברה (אפשר להוסיף שמיר למי שואהב).

4

מערבבים את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה וסוחטים על הכל חצי לימון.

5

מטפטפים ממש מעט שמן זית, מלח ופלפל וטועמים.

6

מכסים בניילון נצמד או מכסה ומניחים במקרר לשעה. אפשר גם לאכול על המקום.

Notes

סלט כרובית, סלרי ועשבי תיבול

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן