פרגיות ממולאות בבשר טחון ופטריות
מתכון חגיגי לקראת ט"ו בשבט - פרגיות ממולאות בבשר טחון ופטריות, ברוטב סילאן וחגיגת פירות יבשים! כיף בצלחת.. המתכון מתאים לט"ו בשבט אבל ממש לא רק.
נטגן בצל קצוץ עד להשחמה ,נוסיף כורכום , בשר בקר טחון, נתבל במלח, בהרט וחופן כוסברה קצוצה.
נערבב עם מזלג תוך כדי מעיכת הבשר, נוסיף פטריות חתוכות ונמשיך לטגן עד שהבשר שינה את ציבעו. נצנן.
ניקח 6 פרגיות פרוסות כשניצל, נמלא במרכז ממלית הבשר ונסגור עם קיסם עץ בצדדים.
נכין בלילה של רוטב מסילאן, שמן, כרוכום, פלפל, מלח ומים. נערבב את כל מצרכי הרוטב.
נסדר בתבנית עגולה את הפרגיות, נשפוך את הרוטב, נפזר פירות יבשים מסביב.
נכניס למקרר ל חצי שעה על מנת שיספגו הטעמים.
נחמם תנור חום של 180, נכסה את התבנית בנייר אלומניום מחורר ל שעה, לאחר מכן נסיר את הנייר אלומניום ונמשיך עד להשחמה מלאה.
בתאבון אילנית.
Ingredients
Directions
נטגן בצל קצוץ עד להשחמה ,נוסיף כורכום , בשר בקר טחון, נתבל במלח, בהרט וחופן כוסברה קצוצה.
נערבב עם מזלג תוך כדי מעיכת הבשר, נוסיף פטריות חתוכות ונמשיך לטגן עד שהבשר שינה את ציבעו. נצנן.
ניקח 6 פרגיות פרוסות כשניצל, נמלא במרכז ממלית הבשר ונסגור עם קיסם עץ בצדדים.
נכין בלילה של רוטב מסילאן, שמן, כרוכום, פלפל, מלח ומים. נערבב את כל מצרכי הרוטב.
נסדר בתבנית עגולה את הפרגיות, נשפוך את הרוטב, נפזר פירות יבשים מסביב.
נכניס למקרר ל חצי שעה על מנת שיספגו הטעמים.
נחמם תנור חום של 180, נכסה את התבנית בנייר אלומניום מחורר ל שעה, לאחר מכן נסיר את הנייר אלומניום ונמשיך עד להשחמה מלאה.
בתאבון אילנית.