טונה צרובה במרינדה אסייאתית
מנת טונה צרובה שהיא מעדן. מנה יפה, טעימה ומאוד מרשימה שמתאימה כמנה ראשונה מושלמת לכל ארוחה. הטונה הצרובה אמנם נראית מושקעת מאוד אבל היא קלה להכנה וכל אחד יכול ליהנות.
תחילה נחתוך את הטונה לאורך, ניצור רצועות ארוכות ומעט צרות.
את מצרכי המרינדה ערבב היטב בקערה גדולה.
נניח את רצועות הטונה בקערת המרינדה, נכסה היטב את הטונה התערובת ונשרה למשך שעתיים.
לאחר שעתיים השרייה, נוציא את רצועות הטונה ונצפה מכל הצדדים בתערובת השומשום.
נחמם מחבת כבדה עם מעט שמן זית ונצרוב את הרצועות כ-2 דקות מכל צד.
נעביר לצלחת הגשה, נקרר היטב, נפרוס לפרוסות דקות ונגיש לצד סלט עשיר.
Ingredients
Directions
תחילה נחתוך את הטונה לאורך, ניצור רצועות ארוכות ומעט צרות.
את מצרכי המרינדה ערבב היטב בקערה גדולה.
נניח את רצועות הטונה בקערת המרינדה, נכסה היטב את הטונה התערובת ונשרה למשך שעתיים.
לאחר שעתיים השרייה, נוציא את רצועות הטונה ונצפה מכל הצדדים בתערובת השומשום.
נחמם מחבת כבדה עם מעט שמן זית ונצרוב את הרצועות כ-2 דקות מכל צד.
נעביר לצלחת הגשה, נקרר היטב, נפרוס לפרוסות דקות ונגיש לצד סלט עשיר.