FoodisGood

מתכון לדג בס אפוי בתנור עסיסי ומושלם

מתכון נוח וקל להכנת דג בס אפוי בתנור, טעים ועסיסי וניתן להכנה במגוון רטבים ומתכונים. נהדר כשהגשה לשולחן שישי או לאירוח אורחים. ניתן וכדאי להכפיל כמויות לפי כמות הדגים.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 1 דג בס נקי מקשקשים
 3 שיני שום, כתושות
 1 כף שמן זית
 1 כף עלי פטרוזיליה טריים קצוצים
 2 כפיות פלפל שחור טחון טרי
 1 כפית מלח
 2 פלחי לימון
 1/3 כוס חומץ יין לבן
1

מחממים מראש תנור ל230 מעלות

2

מערבבים שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה.

3

מניחים את הדג בתוך כלי אפייה רדוד, מעסים לתוכו את תערובת השמן ומוזגים מעל את חומץ היין.

4

מכניסים את הדג לתנור לאפייה למשך 15 דקות, מפזרים מעל פטרוזיליה ואופים למשך עוד 5 דקות.

5

מטפטפים מעל הדג את שאר המיצים ומקשטים בלימון.

Ingredients

 1 דג בס נקי מקשקשים
 3 שיני שום, כתושות
 1 כף שמן זית
 1 כף עלי פטרוזיליה טריים קצוצים
 2 כפיות פלפל שחור טחון טרי
 1 כפית מלח
 2 פלחי לימון
 1/3 כוס חומץ יין לבן

Directions

1

מחממים מראש תנור ל230 מעלות

2

מערבבים שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה.

3

מניחים את הדג בתוך כלי אפייה רדוד, מעסים לתוכו את תערובת השמן ומוזגים מעל את חומץ היין.

4

מכניסים את הדג לתנור לאפייה למשך 15 דקות, מפזרים מעל פטרוזיליה ואופים למשך עוד 5 דקות.

5

מטפטפים מעל הדג את שאר המיצים ומקשטים בלימון.

Notes

מתכון לדג בס אפוי בתנור עסיסי ומושלם

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן