מתכון לדג בס אפוי בתנור עסיסי ומושלם
מתכון נוח וקל להכנת דג בס אפוי בתנור, טעים ועסיסי וניתן להכנה במגוון רטבים ומתכונים. נהדר כשהגשה לשולחן שישי או לאירוח אורחים. ניתן וכדאי להכפיל כמויות לפי כמות הדגים.
מחממים מראש תנור ל230 מעלות
מערבבים שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה.
מניחים את הדג בתוך כלי אפייה רדוד, מעסים לתוכו את תערובת השמן ומוזגים מעל את חומץ היין.
מכניסים את הדג לתנור לאפייה למשך 15 דקות, מפזרים מעל פטרוזיליה ואופים למשך עוד 5 דקות.
מטפטפים מעל הדג את שאר המיצים ומקשטים בלימון.
Ingredients
Directions
מחממים מראש תנור ל230 מעלות
מערבבים שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה.
מניחים את הדג בתוך כלי אפייה רדוד, מעסים לתוכו את תערובת השמן ומוזגים מעל את חומץ היין.
מכניסים את הדג לתנור לאפייה למשך 15 דקות, מפזרים מעל פטרוזיליה ואופים למשך עוד 5 דקות.
מטפטפים מעל הדג את שאר המיצים ומקשטים בלימון.