FoodisGood

עוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות

AuthorMamanCategoryDifficultyBeginner

אם כבר להכין וופל בלגי, אז ככה צריך להגיש אותו! מתכון לעוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות. חשוב שלא לוותר על האינסטנט בקצפת בכדי לשמור על קצפת יציבה למבנה העוגה.

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr
לוופל בלגי
 4 ביצים
 2 כוסות רוויון
 50 גרם חמאה מומסת
 1 כפית תמצית וניל
 2 כוסות קמח
 2 כפיות אבקת אפייה
 1 כפית סודה לשתייה
 קורט מלח
 חצי כפית קינמון
 חצי כפית פלפל אנגלי
לקצפת
 1 שמנת מתוקה
 1 כוס חלב
 1 אינסטנט פודינג וניל
1

את החלמונים מקציפים לקצף תפוח.

2

מוסיפים לחלמונים המוקצפים ריוויון, חמאה, תמצית וניל, א. אפייה, קמח, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.

3

בקערה נפרדת טורפים את החלבונים ומקפלים לתערובת החלמונים.

4

מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי ויוצקים לתוכו מהבלילה בעזרת מצקת, כך מכינים 3 וופלים (או יותר).

5

בינתיים מכינים קצפת ע"י הקצפת 3 המצרכים לקצפת עמידה ויציבה, מעבירים את הקצפת לשקיץ\ת זילוף עם צנטר כוכב.

6

מרכיבים את העוגה - מניחים בצלחת הגשה גדולה וופל בלגי אחד, עליו מזלפים קצפת, עוד וופל בלגי, עוד קצפת ולסיום וופל בלגי שלישי ואחרון ומעליו מזלפים קצפת לקישוט.

7

מקשטים את צלחת ההגשה עם בננות פרוסות ותותים טריים ומגישים לצד סירופ מייפל / שוקולד / תותים.

Ingredients

לוופל בלגי
 4 ביצים
 2 כוסות רוויון
 50 גרם חמאה מומסת
 1 כפית תמצית וניל
 2 כוסות קמח
 2 כפיות אבקת אפייה
 1 כפית סודה לשתייה
 קורט מלח
 חצי כפית קינמון
 חצי כפית פלפל אנגלי
לקצפת
 1 שמנת מתוקה
 1 כוס חלב
 1 אינסטנט פודינג וניל

Directions

1

את החלמונים מקציפים לקצף תפוח.

2

מוסיפים לחלמונים המוקצפים ריוויון, חמאה, תמצית וניל, א. אפייה, קמח, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.

3

בקערה נפרדת טורפים את החלבונים ומקפלים לתערובת החלמונים.

4

מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי ויוצקים לתוכו מהבלילה בעזרת מצקת, כך מכינים 3 וופלים (או יותר).

5

בינתיים מכינים קצפת ע"י הקצפת 3 המצרכים לקצפת עמידה ויציבה, מעבירים את הקצפת לשקיץ\ת זילוף עם צנטר כוכב.

6

מרכיבים את העוגה - מניחים בצלחת הגשה גדולה וופל בלגי אחד, עליו מזלפים קצפת, עוד וופל בלגי, עוד קצפת ולסיום וופל בלגי שלישי ואחרון ומעליו מזלפים קצפת לקישוט.

7

מקשטים את צלחת ההגשה עם בננות פרוסות ותותים טריים ומגישים לצד סירופ מייפל / שוקולד / תותים.

Notes

עוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן