עוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות
אם כבר להכין וופל בלגי, אז ככה צריך להגיש אותו! מתכון לעוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות. חשוב שלא לוותר על האינסטנט בקצפת בכדי לשמור על קצפת יציבה למבנה העוגה.
את החלמונים מקציפים לקצף תפוח.
מוסיפים לחלמונים המוקצפים ריוויון, חמאה, תמצית וניל, א. אפייה, קמח, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.
בקערה נפרדת טורפים את החלבונים ומקפלים לתערובת החלמונים.
מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי ויוצקים לתוכו מהבלילה בעזרת מצקת, כך מכינים 3 וופלים (או יותר).
בינתיים מכינים קצפת ע"י הקצפת 3 המצרכים לקצפת עמידה ויציבה, מעבירים את הקצפת לשקיץ\ת זילוף עם צנטר כוכב.
מרכיבים את העוגה - מניחים בצלחת הגשה גדולה וופל בלגי אחד, עליו מזלפים קצפת, עוד וופל בלגי, עוד קצפת ולסיום וופל בלגי שלישי ואחרון ומעליו מזלפים קצפת לקישוט.
מקשטים את צלחת ההגשה עם בננות פרוסות ותותים טריים ומגישים לצד סירופ מייפל / שוקולד / תותים.
Ingredients
Directions
את החלמונים מקציפים לקצף תפוח.
מוסיפים לחלמונים המוקצפים ריוויון, חמאה, תמצית וניל, א. אפייה, קמח, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.
בקערה נפרדת טורפים את החלבונים ומקפלים לתערובת החלמונים.
מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי ויוצקים לתוכו מהבלילה בעזרת מצקת, כך מכינים 3 וופלים (או יותר).
בינתיים מכינים קצפת ע"י הקצפת 3 המצרכים לקצפת עמידה ויציבה, מעבירים את הקצפת לשקיץ\ת זילוף עם צנטר כוכב.
מרכיבים את העוגה - מניחים בצלחת הגשה גדולה וופל בלגי אחד, עליו מזלפים קצפת, עוד וופל בלגי, עוד קצפת ולסיום וופל בלגי שלישי ואחרון ומעליו מזלפים קצפת לקישוט.
מקשטים את צלחת ההגשה עם בננות פרוסות ותותים טריים ומגישים לצד סירופ מייפל / שוקולד / תותים.