רולדת היער השחור
עוגת רולדה רכה ואוורירית בסנון היער השחור, את העוגה ממלאים ומצפים בקצפת, שוקולד ודובדבנים חמוצים, קלה להכנה וקוצרת המון מחמאות, באחריות !!!
במיקסר עם וו הקצפה נקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב
נוסיף את החלמונים ותמצית וניל ונקציף כמה שניות נוספות.
בקערה נפרדת נערבב קמח, קקאו ואבקת אפייה
נעביר את תערובת היבשים לתערובת הביצים ונפעיל את המיקסר על מהירות הכי נמוכה לכמה שניות של הקצפה, עד שהקמח נעלם ולא יותר.
ניצוק את בלילת העוגה לתבנית עם נייר אפייה משומן ונאפה 180 מעלות כ 15 - 20 דקות.
נגלגל מיד את הבצק עם נייר האפייה לרולדה, נצנן את העוגה כחצי שעה.
הקערת המיקסר נקציף יחדיו את כל מרכיבי קרם הוניל לקרם חלק ויציב.
נחלק את התערובת ל-2 חלקים שווים.
נפתח את הרולדה ונמרח חצי מכמות קרם הוניל בשכבה אחידה.
נפזר 12 דובדבנים מעל לקרם הוניל ונגלגל חזרה לצורת רולדה (בלי נייר האפייה.
את חצי הקרם שנותר נמרח מעל לרולדה, נפזר שוקולד מגורד ונקשט עם דובדבנים.
נכניס את העוגה למקרר למשך הלילה.
Ingredients
Directions
במיקסר עם וו הקצפה נקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב
נוסיף את החלמונים ותמצית וניל ונקציף כמה שניות נוספות.
בקערה נפרדת נערבב קמח, קקאו ואבקת אפייה
נעביר את תערובת היבשים לתערובת הביצים ונפעיל את המיקסר על מהירות הכי נמוכה לכמה שניות של הקצפה, עד שהקמח נעלם ולא יותר.
ניצוק את בלילת העוגה לתבנית עם נייר אפייה משומן ונאפה 180 מעלות כ 15 - 20 דקות.
נגלגל מיד את הבצק עם נייר האפייה לרולדה, נצנן את העוגה כחצי שעה.
הקערת המיקסר נקציף יחדיו את כל מרכיבי קרם הוניל לקרם חלק ויציב.
נחלק את התערובת ל-2 חלקים שווים.
נפתח את הרולדה ונמרח חצי מכמות קרם הוניל בשכבה אחידה.
נפזר 12 דובדבנים מעל לקרם הוניל ונגלגל חזרה לצורת רולדה (בלי נייר האפייה.
את חצי הקרם שנותר נמרח מעל לרולדה, נפזר שוקולד מגורד ונקשט עם דובדבנים.
נכניס את העוגה למקרר למשך הלילה.