פשטידת גבינות וברוקולי מענגת
לארוחת בוקר מושקעת, לאירוח חלבי או סתם לפנק את בני המשפחה, פשטידת ברוקולי במעט עבודה עם מגוון גבינות.
חב' ברוקולי קפוא
150 גרם גבינה צפתית מפוררת
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
4 ביצים טרופות
4 כפות קמח מנופה
1/2 שקית אבקת אפייה
תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקא
כף שמן
מעל לפשטידה
מעט סולת
שומשום
1
בסיר קטן עם מים חמים נרתיח את פרחי הברוקולי עד לריכוך ונסנן מנוזלים.
2
בקערה גדולה נערבב היטב את כל הגבינות עם שאר מצרכי הפשטידה.
3
בתבנית 26 נפזר מעט סולת ונסדר את פרחי הברוקולי.
4
מעל לפרחים נשפוך את תערובת הגבינות באופן שווה, כך שתכסה את כל ראשי הברוקולי.
5
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות.
Ingredients
חב' ברוקולי קפוא
150 גרם גבינה צפתית מפוררת
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
4 ביצים טרופות
4 כפות קמח מנופה
1/2 שקית אבקת אפייה
תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקא
כף שמן
מעל לפשטידה
מעט סולת
שומשום
Directions
1
בסיר קטן עם מים חמים נרתיח את פרחי הברוקולי עד לריכוך ונסנן מנוזלים.
2
בקערה גדולה נערבב היטב את כל הגבינות עם שאר מצרכי הפשטידה.
3
בתבנית 26 נפזר מעט סולת ונסדר את פרחי הברוקולי.
4
מעל לפרחים נשפוך את תערובת הגבינות באופן שווה, כך שתכסה את כל ראשי הברוקולי.
5
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות.