מתכון לעוגת גזר ושיבולת שועל ברזילאית
כשמארחים, צריך עוגה טובה! עוגת הגזר הברזילאית הזאת בהחלט תעשה את העבודה. מתכון לעוגת גזר ושיבולת שועל עם המון דברים טובים. ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה.
נחמם תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה נערבב שיבולת שועל, שקדים, זרעי פשתן, אבקת אפייה ואגוזי לוז.
בקערה שנייה נערבב ביצים, שמן קוקוס, דבש, יוגורט ושוקולד צ'יפס.
נאחד את 2 הקערות בהדרגה ונערבב רק עד לבלילה אחידה.
ניצוק את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ונאפה בתנור חם עד לקבלת צבע שזוף ויפה.
נוציא את העוגה מהתנור, נניח לצינון מוחלט ורק לאחר מכן נפרוס.
Ingredients
Directions
נחמם תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה נערבב שיבולת שועל, שקדים, זרעי פשתן, אבקת אפייה ואגוזי לוז.
בקערה שנייה נערבב ביצים, שמן קוקוס, דבש, יוגורט ושוקולד צ'יפס.
נאחד את 2 הקערות בהדרגה ונערבב רק עד לבלילה אחידה.
ניצוק את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ונאפה בתנור חם עד לקבלת צבע שזוף ויפה.
נוציא את העוגה מהתנור, נניח לצינון מוחלט ורק לאחר מכן נפרוס.