FoodisGood

מתכון לפשטידת כרובית גבוהה פרווה

AuthorOfraMCategoryDifficultyIntermediate

פשטידה מעולה לשבת בבוקר המשלבת כרובית, גזר וירק. את הפשטידה מאוד קל להכין והתוצאה בטוחה. מתאימה גם לאירוח חלבי / בשרי.

Yields1 Serving
Prep Time45 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr 30 mins
 1 כרובית בינונית
 4 תפוחי אדמה
 2 גזרים
 תבלינים: כורכום, פלפל, אבקת מרק פרווה, מלח
 חצי לימון בחוט
 חופן כוסברה קצוצה או פטרוזיליה
 8 ביצים
 1/3 כוס שמן
1

תחילה נרתיח את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך. נסנן מנוזלים ונקרר היטב.

2

בסיר גדול תפוחי אדמה וגזרים עד לריכוך, את תפוחי האדמה נמעך לפירה ואת הגזר נחתוך לקוביות קטנות.

3

את הכרובית הרכה נפרק לפרחים קטנים (או חצויים).

4

בקערה גדולה נערבב את הכרובית עם תפוחי אדמה, גזר ותבלינים.

5

נוסיף גם היצים טרופות, מיץ לימון, כוסברה או פטרוזיליה ונערבב היטב.

6

בסיר עמוק נחמם שליש כוס שמן, כשהשמן חם שיו נוסיף לסיר את עיסת הפשטידה ומבשל במשך 10 דקות על אש בינונית.

7

בינתיים נחמם תנור ל-180 מעלות.

8

נאפה את הפשטידה בתנור חם עד להשחמה טובה, נבדוק אם הפשטידה מוכנה עם קיסם שיוצא לח ממרכז הפשטידה.

ניתן להכין גם בסיר פלא.

Ingredients

 1 כרובית בינונית
 4 תפוחי אדמה
 2 גזרים
 תבלינים: כורכום, פלפל, אבקת מרק פרווה, מלח
 חצי לימון בחוט
 חופן כוסברה קצוצה או פטרוזיליה
 8 ביצים
 1/3 כוס שמן

Directions

1

תחילה נרתיח את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך. נסנן מנוזלים ונקרר היטב.

2

בסיר גדול תפוחי אדמה וגזרים עד לריכוך, את תפוחי האדמה נמעך לפירה ואת הגזר נחתוך לקוביות קטנות.

3

את הכרובית הרכה נפרק לפרחים קטנים (או חצויים).

4

בקערה גדולה נערבב את הכרובית עם תפוחי אדמה, גזר ותבלינים.

5

נוסיף גם היצים טרופות, מיץ לימון, כוסברה או פטרוזיליה ונערבב היטב.

6

בסיר עמוק נחמם שליש כוס שמן, כשהשמן חם שיו נוסיף לסיר את עיסת הפשטידה ומבשל במשך 10 דקות על אש בינונית.

7

בינתיים נחמם תנור ל-180 מעלות.

8

נאפה את הפשטידה בתנור חם עד להשחמה טובה, נבדוק אם הפשטידה מוכנה עם קיסם שיוצא לח ממרכז הפשטידה.

Notes

מתכון לפשטידת כרובית גבוהה פרווה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן