FoodisGood

קינוח מוס גבינה מפנק בכוסות אישיים

AuthormirizorgerCategoryDifficultyIntermediate

בימים החמים של יולי-אוגוסט, צריך למצוא את הפתרונות שיצננו אותנו. מוס הגבינה החלומי הזה הוא פתרון מעולה כקינוח מרענן בימים חמים. בשילוב עם מחית פרי וקראמבל ביתיים מתקבל קינוח מושקע וטעים במיוחד.

Yields1 Serving
Prep Time40 minsCook Time15 minsTotal Time55 mins
לקישוט
 2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות....)
למוס גבינה
 500 גר' גבינה 5% שומן
 1 שקית אינסטנט וניל
 150 גר' אבקת סוכר
 250 מ"ל שמנת מתוקה 36 % שומן מוקצפת לקצף רך
לפירורים (קראמבל)
 100 גר' קמח
 100 גר' חמאה
 100 גר' שקדים מולבנים טחונים
 100 גר' סוכר
תחילה נכין את המוס
1

בקערה גדולה נערבב את הגבינה עם אינסטנט וניל וסוכר. נערבב היטב לתערובת אחידה.

2

בקערת המיקסר נקציף שמנת עד לקבלת שמנת תפוחה.

3

נוסיף לקערת הגבינה את השמנת המוקצפת ונערבב בתנועות קיפול למסה סמיכה.

4

נעביר את תערובת בגבינה והשמנת למקרר למשך שעה.

בינתיים נכין את הקראמבל
5

במעבד מזון נעבד את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת מרקם פירורי.

6

נעביר את הקראמבל לקופסת פלסטיק עם מכסה ולמקפיא למשך שעה לפחות.

7

לאחר קירור, נשטח את הקראמבל על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות עד להשחמה.

נרכיב את הקינוח
8

בתחתית כוסות אישיים מעוצבים נסדר כף ממחית הפרי.

9

מעל למחית נזלף בנדיבות את מוס הגבינה שלנו.

10

מעל למוס הגבינה נפזר פירורי קראמבל אפויים.

צילום: אנטולי מיכאל
סטיילינג: מאיה לבנת הרוש

Ingredients

לקישוט
 2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות....)
למוס גבינה
 500 גר' גבינה 5% שומן
 1 שקית אינסטנט וניל
 150 גר' אבקת סוכר
 250 מ"ל שמנת מתוקה 36 % שומן מוקצפת לקצף רך
לפירורים (קראמבל)
 100 גר' קמח
 100 גר' חמאה
 100 גר' שקדים מולבנים טחונים
 100 גר' סוכר

Directions

תחילה נכין את המוס
1

בקערה גדולה נערבב את הגבינה עם אינסטנט וניל וסוכר. נערבב היטב לתערובת אחידה.

2

בקערת המיקסר נקציף שמנת עד לקבלת שמנת תפוחה.

3

נוסיף לקערת הגבינה את השמנת המוקצפת ונערבב בתנועות קיפול למסה סמיכה.

4

נעביר את תערובת בגבינה והשמנת למקרר למשך שעה.

בינתיים נכין את הקראמבל
5

במעבד מזון נעבד את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת מרקם פירורי.

6

נעביר את הקראמבל לקופסת פלסטיק עם מכסה ולמקפיא למשך שעה לפחות.

7

לאחר קירור, נשטח את הקראמבל על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות עד להשחמה.

נרכיב את הקינוח
8

בתחתית כוסות אישיים מעוצבים נסדר כף ממחית הפרי.

9

מעל למחית נזלף בנדיבות את מוס הגבינה שלנו.

10

מעל למוס הגבינה נפזר פירורי קראמבל אפויים.

Notes

קינוח מוס גבינה מפנק בכוסות אישיים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן