קינוח מוס גבינה מפנק בכוסות אישיים
בימים החמים של יולי-אוגוסט, צריך למצוא את הפתרונות שיצננו אותנו. מוס הגבינה החלומי הזה הוא פתרון מעולה כקינוח מרענן בימים חמים. בשילוב עם מחית פרי וקראמבל ביתיים מתקבל קינוח מושקע וטעים במיוחד.
בקערה גדולה נערבב את הגבינה עם אינסטנט וניל וסוכר. נערבב היטב לתערובת אחידה.
בקערת המיקסר נקציף שמנת עד לקבלת שמנת תפוחה.
נוסיף לקערת הגבינה את השמנת המוקצפת ונערבב בתנועות קיפול למסה סמיכה.
נעביר את תערובת בגבינה והשמנת למקרר למשך שעה.
במעבד מזון נעבד את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת מרקם פירורי.
נעביר את הקראמבל לקופסת פלסטיק עם מכסה ולמקפיא למשך שעה לפחות.
לאחר קירור, נשטח את הקראמבל על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות עד להשחמה.
בתחתית כוסות אישיים מעוצבים נסדר כף ממחית הפרי.
מעל למחית נזלף בנדיבות את מוס הגבינה שלנו.
מעל למוס הגבינה נפזר פירורי קראמבל אפויים.
צילום: אנטולי מיכאל
סטיילינג: מאיה לבנת הרוש
Ingredients
Directions
בקערה גדולה נערבב את הגבינה עם אינסטנט וניל וסוכר. נערבב היטב לתערובת אחידה.
בקערת המיקסר נקציף שמנת עד לקבלת שמנת תפוחה.
נוסיף לקערת הגבינה את השמנת המוקצפת ונערבב בתנועות קיפול למסה סמיכה.
נעביר את תערובת בגבינה והשמנת למקרר למשך שעה.
במעבד מזון נעבד את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת מרקם פירורי.
נעביר את הקראמבל לקופסת פלסטיק עם מכסה ולמקפיא למשך שעה לפחות.
לאחר קירור, נשטח את הקראמבל על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות עד להשחמה.
בתחתית כוסות אישיים מעוצבים נסדר כף ממחית הפרי.
מעל למחית נזלף בנדיבות את מוס הגבינה שלנו.
מעל למוס הגבינה נפזר פירורי קראמבל אפויים.