FoodisGood

קינוחי עוגת גבינה פירורים בכוסות

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

המתכון של לבנת מזרחי הרון לקינוחי עוגת גבינה פירורים אישיים בכוסות. את הפירורים מכינים לבד וקרם הגבינה עשיר וטעים. קינוח קל להכנה שמתאים בדיוק לשבועות.

Yields1 Serving
Prep Time25 minsCook Time20 minsTotal Time45 mins
לקרם גבינה
 1 מיכל שמנת מתוקה
 1/3 כוס סוכר
 500 גרם גבינה לבנה
 1 מיכל שמנת חמוצה
 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
לבצק פירורים
 1.5 כוסות קמח תופח
 100 גרם מחמאה או חמאה
 1/3 סוכר
 כפית תמצית וניל
 חלמון
לקישוט
 פטל טרי
 אוכמניות
 תותים
1

במיקסר או במעבד מזון שמים את הקמח + מחמאה וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלים פירורים.

2

מוסיפים את תמצית הוניל והחלמון, מטמיעים תוך כדי ערבול.

3

שופכים את הפירורים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה, משטחים ואופים ב- 180 מעלות כ- 20 דקות .

4

מוציאים מהתנור מצננים.

5

מכינים את הקרם - מקציפים סוכר עם שמנת מתוקה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

6

מניחים בחלק התחתון של הכוסות מהפירורים מעל הפירורים חלק מהקרם ושוב פירורים, מקשטים בפירות ומגישים.

7

חג שמח..

את הקינוחים המוכנים ניתן לשמור במקרר עד להגשה.
מהמתכון ניתן גם להכין עוגה בתבנית 24/26.

Ingredients

לקרם גבינה
 1 מיכל שמנת מתוקה
 1/3 כוס סוכר
 500 גרם גבינה לבנה
 1 מיכל שמנת חמוצה
 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
לבצק פירורים
 1.5 כוסות קמח תופח
 100 גרם מחמאה או חמאה
 1/3 סוכר
 כפית תמצית וניל
 חלמון
לקישוט
 פטל טרי
 אוכמניות
 תותים

Directions

1

במיקסר או במעבד מזון שמים את הקמח + מחמאה וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלים פירורים.

2

מוסיפים את תמצית הוניל והחלמון, מטמיעים תוך כדי ערבול.

3

שופכים את הפירורים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה, משטחים ואופים ב- 180 מעלות כ- 20 דקות .

4

מוציאים מהתנור מצננים.

5

מכינים את הקרם - מקציפים סוכר עם שמנת מתוקה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

6

מניחים בחלק התחתון של הכוסות מהפירורים מעל הפירורים חלק מהקרם ושוב פירורים, מקשטים בפירות ומגישים.

7

חג שמח..

Notes

קינוחי עוגת גבינה פירורים בכוסות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן