קינוחי עוגת גבינה פירורים בכוסות
המתכון של לבנת מזרחי הרון לקינוחי עוגת גבינה פירורים אישיים בכוסות. את הפירורים מכינים לבד וקרם הגבינה עשיר וטעים. קינוח קל להכנה שמתאים בדיוק לשבועות.
במיקסר או במעבד מזון שמים את הקמח + מחמאה וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלים פירורים.
מוסיפים את תמצית הוניל והחלמון, מטמיעים תוך כדי ערבול.
שופכים את הפירורים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה, משטחים ואופים ב- 180 מעלות כ- 20 דקות .
מוציאים מהתנור מצננים.
מכינים את הקרם - מקציפים סוכר עם שמנת מתוקה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
מניחים בחלק התחתון של הכוסות מהפירורים מעל הפירורים חלק מהקרם ושוב פירורים, מקשטים בפירות ומגישים.
חג שמח..
את הקינוחים המוכנים ניתן לשמור במקרר עד להגשה.
מהמתכון ניתן גם להכין עוגה בתבנית 24/26.
Ingredients
Directions
במיקסר או במעבד מזון שמים את הקמח + מחמאה וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלים פירורים.
מוסיפים את תמצית הוניל והחלמון, מטמיעים תוך כדי ערבול.
שופכים את הפירורים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה, משטחים ואופים ב- 180 מעלות כ- 20 דקות .
מוציאים מהתנור מצננים.
מכינים את הקרם - מקציפים סוכר עם שמנת מתוקה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
מניחים בחלק התחתון של הכוסות מהפירורים מעל הפירורים חלק מהקרם ושוב פירורים, מקשטים בפירות ומגישים.
חג שמח..