FoodisGood

כבד עוף מוקפץ עם בצל ופטריות

AuthorMoranTurgemanCategory, DifficultyBeginner

כולנו מכירים את התכונות הבריאות שכבדי עוף מספקים לנו. בשילוב עם פטריות טריות ובצל מטוגן הופך כבד העוף לטעים מאי פעם ויכול לשמש כמנה מעולה לצד באגט טרי. מתכון בכלל לא מורכב לכבדי עוף טעימים.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr 5 mins
 חבילת כבדי עוף
 4 בצלים
 סלסילת פטריות טריות
 תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה אדומה, מעט פפריקה מעושנת, מעט כורכום, מעט צ'ילי כרוס וכף מרק עוף.
 חופן כוסברה קצוצה
1

את הכבדים ננקה היטב ונצלה על מחבת רחבה עד שהם מוכנים.

2

נעביר לקרש חיתוך, נצנן מעט ונחתוך לקוביות קטנות.

3

כעת נקצוץ 4 בצלים ונטגן על מחבת רחבה עד להשחמה מלאה.

4

נשטוף ונקצוץ את הפטריות ונוסיף למחבת הבצלים, נטגן ביחד 2 דקות.

5

נוסיף למחבת את כבדי העוף החתוכים שלנו, נתבל במגוון תבלינים, נוסיף מעט מים ונבשל כמה דקות.

6

לאחר בישול נפזר מעל לכבדי העוף כוסברה קצוצה ונגיש עם באגט טרי.

Ingredients

 חבילת כבדי עוף
 4 בצלים
 סלסילת פטריות טריות
 תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה אדומה, מעט פפריקה מעושנת, מעט כורכום, מעט צ'ילי כרוס וכף מרק עוף.
 חופן כוסברה קצוצה

Directions

1

את הכבדים ננקה היטב ונצלה על מחבת רחבה עד שהם מוכנים.

2

נעביר לקרש חיתוך, נצנן מעט ונחתוך לקוביות קטנות.

3

כעת נקצוץ 4 בצלים ונטגן על מחבת רחבה עד להשחמה מלאה.

4

נשטוף ונקצוץ את הפטריות ונוסיף למחבת הבצלים, נטגן ביחד 2 דקות.

5

נוסיף למחבת את כבדי העוף החתוכים שלנו, נתבל במגוון תבלינים, נוסיף מעט מים ונבשל כמה דקות.

6

לאחר בישול נפזר מעל לכבדי העוף כוסברה קצוצה ונגיש עם באגט טרי.

Notes

כבד עוף מוקפץ עם בצל ופטריות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן