כבד עוף מוקפץ עם בצל ופטריות
כולנו מכירים את התכונות הבריאות שכבדי עוף מספקים לנו. בשילוב עם פטריות טריות ובצל מטוגן הופך כבד העוף לטעים מאי פעם ויכול לשמש כמנה מעולה לצד באגט טרי. מתכון בכלל לא מורכב לכבדי עוף טעימים.
את הכבדים ננקה היטב ונצלה על מחבת רחבה עד שהם מוכנים.
נעביר לקרש חיתוך, נצנן מעט ונחתוך לקוביות קטנות.
כעת נקצוץ 4 בצלים ונטגן על מחבת רחבה עד להשחמה מלאה.
נשטוף ונקצוץ את הפטריות ונוסיף למחבת הבצלים, נטגן ביחד 2 דקות.
נוסיף למחבת את כבדי העוף החתוכים שלנו, נתבל במגוון תבלינים, נוסיף מעט מים ונבשל כמה דקות.
לאחר בישול נפזר מעל לכבדי העוף כוסברה קצוצה ונגיש עם באגט טרי.
Ingredients
Directions
את הכבדים ננקה היטב ונצלה על מחבת רחבה עד שהם מוכנים.
נעביר לקרש חיתוך, נצנן מעט ונחתוך לקוביות קטנות.
כעת נקצוץ 4 בצלים ונטגן על מחבת רחבה עד להשחמה מלאה.
נשטוף ונקצוץ את הפטריות ונוסיף למחבת הבצלים, נטגן ביחד 2 דקות.
נוסיף למחבת את כבדי העוף החתוכים שלנו, נתבל במגוון תבלינים, נוסיף מעט מים ונבשל כמה דקות.
לאחר בישול נפזר מעל לכבדי העוף כוסברה קצוצה ונגיש עם באגט טרי.