FoodisGood

חטיפי שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים

כמה שהם קטנים - ככה הם טעימים! חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים / לוטוס שמכינים בקלות וללא אפייה כלל! נשמרים במקפיא מעל לחודש ימים ומעולים כקינוח לאירוח.

Yields1 Serving
Prep Time15 mins
 200 גרם שוקולד מריר
 1/2 כוס ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים
 1 כוס פירורי ביסקוויטים טחונים דק דק (פתי-בר)
1

בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל נמיס את השוקולד המריר, בכל פעם 30 שניות, עד להמסה מלאה.

2

נסדר עטרות נייר על מגז ובכל עטרת נשים כפית גדושה מהשוקולד המומס.

3

נעביר את העטרות עם השוקולד למקפיא לכ-10 דקות.

4

בינתיים נערבב ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.

5

נוציא את עטרות הנייר ונמלא בכפית מהממרח, נדפוק מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ונקפיא לעוד 10 דקות.

6

לסיום, נמלא את שארית העטרות בשוקולד המומס ונחזיר להקפאה עד להתייצבות.

Ingredients

 200 גרם שוקולד מריר
 1/2 כוס ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים
 1 כוס פירורי ביסקוויטים טחונים דק דק (פתי-בר)

Directions

1

בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל נמיס את השוקולד המריר, בכל פעם 30 שניות, עד להמסה מלאה.

2

נסדר עטרות נייר על מגז ובכל עטרת נשים כפית גדושה מהשוקולד המומס.

3

נעביר את העטרות עם השוקולד למקפיא לכ-10 דקות.

4

בינתיים נערבב ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.

5

נוציא את עטרות הנייר ונמלא בכפית מהממרח, נדפוק מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ונקפיא לעוד 10 דקות.

6

לסיום, נמלא את שארית העטרות בשוקולד המומס ונחזיר להקפאה עד להתייצבות.

Notes

חטיפי שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן