לביבות גיאורגיות מקמח תירס (צ'אדי)
לביבות הצ'אדי הגיאורגיות מוגשות כלחמניות קטנות עם גבינות מלוחות, דגים, סלטים ועוד.. לביבות טעימות וקלות להכנה.
את כל מצרכי הלביבות נערבב היטב לקבלת תערובת נוחה לעבודה, התערובת לא צריכה להיות במקרם בצקי אך כן צריכה להיות יציבה. במידה ויש צורך והתערובת יבשה מידי) נוסיף עוד מים לאט לאט עד לקבלת תערובת נוחה.
נכסה את קערת תערובת הצ'אדי עם ניילון נצמד ונתפיח כ-40 דקות. לאחר שהעיסה תפחה ניתן להוסיף לה תוספת (תירס או גבינה) ולערבב שוב.
נחמם שמן חצי עמוק במחבת רחבה ולצד המחבת נניח קערה עם מים.
לפני כל לביבה נטבול את הידיים במים, ניקח כדור בצק, נכדרר ונשטח מעט ליצירת לביבה עגולה ויפה.
נטגן כל לביבה עד להזהבה יפה משני הצדדים ונוציא לנייר סופג.
נגיש את לביבות הצ'אדי חמות.
Ingredients
Directions
את כל מצרכי הלביבות נערבב היטב לקבלת תערובת נוחה לעבודה, התערובת לא צריכה להיות במקרם בצקי אך כן צריכה להיות יציבה. במידה ויש צורך והתערובת יבשה מידי) נוסיף עוד מים לאט לאט עד לקבלת תערובת נוחה.
נכסה את קערת תערובת הצ'אדי עם ניילון נצמד ונתפיח כ-40 דקות. לאחר שהעיסה תפחה ניתן להוסיף לה תוספת (תירס או גבינה) ולערבב שוב.
נחמם שמן חצי עמוק במחבת רחבה ולצד המחבת נניח קערה עם מים.
לפני כל לביבה נטבול את הידיים במים, ניקח כדור בצק, נכדרר ונשטח מעט ליצירת לביבה עגולה ויפה.
נטגן כל לביבה עד להזהבה יפה משני הצדדים ונוציא לנייר סופג.
נגיש את לביבות הצ'אדי חמות.