FoodisGood

לערבב ולתנור: עוגת ממרח תמרים בחושה מוושלמת

להכנת העוגה תצטרכו 2 תבניות: תבנית חד פעמית עם חור + חד פעמית אינגליש קייק. עוגה מדהימה לצד כוס נס של שבת בבוקר, ועוד יותר מדהימה לתת במתנה. בלי מיקסר ובקערה אחת בלבד - עוגת ממרח תמרים מווושלמת!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time45 minsTotal Time55 mins
 4 ביצים L
 כוס סוכר
 כוס שמן
 1 שקית סוכר וניל
 חבילה ממרח תמרים
 1 שקית אבקת אפייה
 כפית אבקת סודה לשתייה
 כף קקאו
 2 כפיות קינמון
 1.5 כוסות קמח
 2 כוסות מים רותחים
 כוס אגוזי מלך חצויים
1

בקערה גדולה מערבבים ביצין, סוכר, שמן וסוכר וניל.

2

מוסיפים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב, ממרח תמרים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו, קינמון וקמח ומערבבים רק עוד קצת.

3

עכשיו מוסיפים את המים הרותחיפ תוך ערבוב מהיר עד לבלילה ללא גושים.

4

משמנים את התבניתו ויוצקים את בלילת העוגה לגובה של 3/4 מכל תבנית.

5

מסדרים אגוזים מלך מעל לבלילה.

6

אופים בתנור חם על 170 מעלות (טורבו) במשך 45-50 דקות.

7

מוציאים מהתנור ומקררים עד שהעוגה פושרת.

8

לעוגה אקסטרה רכה מכניסים את העוגה כשהיא פושרת לתוך שקית ניילון.

Ingredients

 4 ביצים L
 כוס סוכר
 כוס שמן
 1 שקית סוכר וניל
 חבילה ממרח תמרים
 1 שקית אבקת אפייה
 כפית אבקת סודה לשתייה
 כף קקאו
 2 כפיות קינמון
 1.5 כוסות קמח
 2 כוסות מים רותחים
 כוס אגוזי מלך חצויים

Directions

1

בקערה גדולה מערבבים ביצין, סוכר, שמן וסוכר וניל.

2

מוסיפים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב, ממרח תמרים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו, קינמון וקמח ומערבבים רק עוד קצת.

3

עכשיו מוסיפים את המים הרותחיפ תוך ערבוב מהיר עד לבלילה ללא גושים.

4

משמנים את התבניתו ויוצקים את בלילת העוגה לגובה של 3/4 מכל תבנית.

5

מסדרים אגוזים מלך מעל לבלילה.

6

אופים בתנור חם על 170 מעלות (טורבו) במשך 45-50 דקות.

7

מוציאים מהתנור ומקררים עד שהעוגה פושרת.

8

לעוגה אקסטרה רכה מכניסים את העוגה כשהיא פושרת לתוך שקית ניילון.

Notes

לערבב ולתנור: עוגת ממרח תמרים בחושה מוושלמת

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן