לערבב ולתנור: עוגת ממרח תמרים בחושה מוושלמת
להכנת העוגה תצטרכו 2 תבניות: תבנית חד פעמית עם חור + חד פעמית אינגליש קייק. עוגה מדהימה לצד כוס נס של שבת בבוקר, ועוד יותר מדהימה לתת במתנה. בלי מיקסר ובקערה אחת בלבד - עוגת ממרח תמרים מווושלמת!
בקערה גדולה מערבבים ביצין, סוכר, שמן וסוכר וניל.
מוסיפים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב, ממרח תמרים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו, קינמון וקמח ומערבבים רק עוד קצת.
עכשיו מוסיפים את המים הרותחיפ תוך ערבוב מהיר עד לבלילה ללא גושים.
משמנים את התבניתו ויוצקים את בלילת העוגה לגובה של 3/4 מכל תבנית.
מסדרים אגוזים מלך מעל לבלילה.
אופים בתנור חם על 170 מעלות (טורבו) במשך 45-50 דקות.
מוציאים מהתנור ומקררים עד שהעוגה פושרת.
לעוגה אקסטרה רכה מכניסים את העוגה כשהיא פושרת לתוך שקית ניילון.
Ingredients
Directions
בקערה גדולה מערבבים ביצין, סוכר, שמן וסוכר וניל.
מוסיפים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב, ממרח תמרים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קקאו, קינמון וקמח ומערבבים רק עוד קצת.
עכשיו מוסיפים את המים הרותחיפ תוך ערבוב מהיר עד לבלילה ללא גושים.
משמנים את התבניתו ויוצקים את בלילת העוגה לגובה של 3/4 מכל תבנית.
מסדרים אגוזים מלך מעל לבלילה.
אופים בתנור חם על 170 מעלות (טורבו) במשך 45-50 דקות.
מוציאים מהתנור ומקררים עד שהעוגה פושרת.
לעוגה אקסטרה רכה מכניסים את העוגה כשהיא פושרת לתוך שקית ניילון.