מאפינס גבינה פשוטים
מתכון למאפינס גבינות פשוטים וטעימים שניתנים להכנה גם בפסח (ע"י המרת הקמח לקמח תופח כשר). המאפינס ניתנים לשדרוג ע"י הוספת חצי כוס תירס / ירק / פטריות / זיתים או כל תוספת אחרת.
בקערה גדולה נטרוף ביצים וגבינות רכות (קוטג', גבינה לבנה ויוגורט) לתערובת אחידה.
נוסיף את שאר מרכיבי המאפינס ונטרוף היטב לקבלת תערובת אחידה, את הקמח נוסיף בסוף ונערבב רק עד לאיחוד.
נשמן תבנית שקעים או תבניות מאפינס סיליקון.
בכל שקע נשים כך גדושה מתערובת המאפינס.
נאפה את מאפינס הגבינות בתנור חם על 190 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.
באהבה ממני מזל גרשון.
Ingredients
Directions
בקערה גדולה נטרוף ביצים וגבינות רכות (קוטג', גבינה לבנה ויוגורט) לתערובת אחידה.
נוסיף את שאר מרכיבי המאפינס ונטרוף היטב לקבלת תערובת אחידה, את הקמח נוסיף בסוף ונערבב רק עד לאיחוד.
נשמן תבנית שקעים או תבניות מאפינס סיליקון.
בכל שקע נשים כך גדושה מתערובת המאפינס.
נאפה את מאפינס הגבינות בתנור חם על 190 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.
באהבה ממני מזל גרשון.