FoodisGood

חמאת שום – ממרח שום ביתי שמוכן בצ'יק

ההכנה פשוטה והתוצאה מעולה - מתכון לממרח חמאת שום ביתי שנשמר למשך זמן רב. מרחו אותו על לחם טרי, או אפו אותו ללחם שום בתנור.

Yields1 Serving
Prep Time10 mins
 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
 2 כפיות פטרוזיליה קצוצה
 1/2 כפית מלח
 2 שיני שום כתושות
1

בקערה גדולה נמעך חמאה בעזרת מזלג.

2

נוסיף שום, פטרוזיליה ומלח ונערבב היטב.

3

נעביר לקופסה עם מכסה אטום ונשמור במקרר.

שום ירוק - חמאת שום תצא הכי טובה עם שום ירוק, אם זו העונה וניתן להשיג שום ירוק, השתמש ב-2 גבעולי שום ירוק קצוצים דק דק וערבבו היטב עד שכל הממרח נצבע ירוק.
ממרח שום עם עשבים - ניתן להשתמש בכל תבלין או עשב שאוהבים לשדרוג החמאה. לחמאת שום שמיר השתמשו בשמיר טרי או מיובש. גם זעתר, כוסברה, עלי שום ועוד מגוון עשבים ותבלינים מיובשים יוכלו בקלות לשדרג את חמאת השום שלכם.

Ingredients

 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
 2 כפיות פטרוזיליה קצוצה
 1/2 כפית מלח
 2 שיני שום כתושות

Directions

1

בקערה גדולה נמעך חמאה בעזרת מזלג.

2

נוסיף שום, פטרוזיליה ומלח ונערבב היטב.

3

נעביר לקופסה עם מכסה אטום ונשמור במקרר.

Notes

חמאת שום – ממרח שום ביתי שמוכן בצ'יק

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן