FoodisGood

מתכון למוס אספרסו ושוקולד לבן

AuthorhilarashtiCategoryDifficultyBeginner

קינוח אישי חלומי שמתאים במיוחד לאירוח - מוס אספרסו ושוקולד לבן שאי אפשר להפסיק לאכול. עם אופן הכנה כל-כך קל וטעם כל-כך מיוחד, אין סיבה שלא תכינו את הקינוח המושלם הזה.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
 2.5 מיכלי שמנת מתוקה
 375 גרם שוקולד לבן
 180 מ"ל חלב חם
 כפית וחצי אספרסו
 150 גרם שוקולד מריר משובח מגורד
 כף וחצי ליקר קפה
1

בסיר מרתיחים כוס ורבע שמנת מתוקה יחד עם חלב.

2

מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את האספרסו וליקר הקפה.

3

מורידים מהאש ומוסיפים את שני השוקולדים, מערבבים עד להמסה מלאה.

4

מכניסים לקירור לפחות לארבע שעות.

5

מוציאים מקירור לאחר הזמן האמור לעי"ל ומקציפים יחד עם כוס ורבע השמנת שנותרה.

6

מעבירים לכוסות ומכניסים את המוס לקירור נוסף לפחות שעתיים.

Ingredients

 2.5 מיכלי שמנת מתוקה
 375 גרם שוקולד לבן
 180 מ"ל חלב חם
 כפית וחצי אספרסו
 150 גרם שוקולד מריר משובח מגורד
 כף וחצי ליקר קפה

Directions

1

בסיר מרתיחים כוס ורבע שמנת מתוקה יחד עם חלב.

2

מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את האספרסו וליקר הקפה.

3

מורידים מהאש ומוסיפים את שני השוקולדים, מערבבים עד להמסה מלאה.

4

מכניסים לקירור לפחות לארבע שעות.

5

מוציאים מקירור לאחר הזמן האמור לעי"ל ומקציפים יחד עם כוס ורבע השמנת שנותרה.

6

מעבירים לכוסות ומכניסים את המוס לקירור נוסף לפחות שעתיים.

Notes

מתכון למוס אספרסו ושוקולד לבן

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן