מתכון למוס אספרסו ושוקולד לבן
קינוח אישי חלומי שמתאים במיוחד לאירוח - מוס אספרסו ושוקולד לבן שאי אפשר להפסיק לאכול. עם אופן הכנה כל-כך קל וטעם כל-כך מיוחד, אין סיבה שלא תכינו את הקינוח המושלם הזה.
בסיר מרתיחים כוס ורבע שמנת מתוקה יחד עם חלב.
מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את האספרסו וליקר הקפה.
מורידים מהאש ומוסיפים את שני השוקולדים, מערבבים עד להמסה מלאה.
מכניסים לקירור לפחות לארבע שעות.
מוציאים מקירור לאחר הזמן האמור לעי"ל ומקציפים יחד עם כוס ורבע השמנת שנותרה.
מעבירים לכוסות ומכניסים את המוס לקירור נוסף לפחות שעתיים.
Ingredients
Directions
בסיר מרתיחים כוס ורבע שמנת מתוקה יחד עם חלב.
מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את האספרסו וליקר הקפה.
מורידים מהאש ומוסיפים את שני השוקולדים, מערבבים עד להמסה מלאה.
מכניסים לקירור לפחות לארבע שעות.
מוציאים מקירור לאחר הזמן האמור לעי"ל ומקציפים יחד עם כוס ורבע השמנת שנותרה.
מעבירים לכוסות ומכניסים את המוס לקירור נוסף לפחות שעתיים.