פטריות מוקפצות בטריאקי ויין אדום
מנה ראשונה קלה ומרשימה שמכינים במינימום מאמץ. פטריות שמפיניון טריות מוקפצות ברוטב של טריאקי ויין אדום. מתאים לארוחה חלבית / בשרית / צמחונית.
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
2 כפות שמן זית
4 כפות רוטב טריאקי
5 שיני שום
חצי בקבוק יין אדום
להגשה
בצל ירוק
שומשום
1
במחבת ווק נקפיץ את הפטריות עם שמן הזית כדקה.
2
נוסיף טריאקי, שום ויין ונקפיץ היטב לערבוב מוחלט.
3
נמשיך להקפיץ עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והפטריות מכוסות כולן ברוטב.
4
נוציא את הפטריות לקערית הגשה, נפזר בצל ירוק ושומשום ונגיש.
Ingredients
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
2 כפות שמן זית
4 כפות רוטב טריאקי
5 שיני שום
חצי בקבוק יין אדום
להגשה
בצל ירוק
שומשום
Directions
1
במחבת ווק נקפיץ את הפטריות עם שמן הזית כדקה.
2
נוסיף טריאקי, שום ויין ונקפיץ היטב לערבוב מוחלט.
3
נמשיך להקפיץ עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והפטריות מכוסות כולן ברוטב.
4
נוציא את הפטריות לקערית הגשה, נפזר בצל ירוק ושומשום ונגיש.