FoodisGood

פטריות מוקפצות בטריאקי ויין אדום

מנה ראשונה קלה ומרשימה שמכינים במינימום מאמץ. פטריות שמפיניון טריות מוקפצות ברוטב של טריאקי ויין אדום. מתאים לארוחה חלבית / בשרית / צמחונית.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
 2 כפות שמן זית
 4 כפות רוטב טריאקי
 5 שיני שום
 חצי בקבוק יין אדום
להגשה
 בצל ירוק
 שומשום
1

במחבת ווק נקפיץ את הפטריות עם שמן הזית כדקה.

2

נוסיף טריאקי, שום ויין ונקפיץ היטב לערבוב מוחלט.

3

נמשיך להקפיץ עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והפטריות מכוסות כולן ברוטב.

4

נוציא את הפטריות לקערית הגשה, נפזר בצל ירוק ושומשום ונגיש.

Ingredients

 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
 2 כפות שמן זית
 4 כפות רוטב טריאקי
 5 שיני שום
 חצי בקבוק יין אדום
להגשה
 בצל ירוק
 שומשום

Directions

1

במחבת ווק נקפיץ את הפטריות עם שמן הזית כדקה.

2

נוסיף טריאקי, שום ויין ונקפיץ היטב לערבוב מוחלט.

3

נמשיך להקפיץ עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם והפטריות מכוסות כולן ברוטב.

4

נוציא את הפטריות לקערית הגשה, נפזר בצל ירוק ושומשום ונגיש.

Notes

פטריות מוקפצות בטריאקי ויין אדום

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן