FoodisGood

מאפינס פלפלים צבעוניים ללא גלוטן

מתכון למאפינס אישיים צבעוניים שתוספים את העין וגם את הפה. טעימים וקלים ובעיקר בריאים.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
 5 ביצים
 פלפל אדום
 פלפל צהוב
 פלפל כתום
 כף אבקת מרק ירקות / בצל
 חצי כוס חלב 1%
 חופן פטרוזיליה קצוצה
 בצל
 מלח
 פלפל
1

את הפלפלים נחתוך לקוביות, את הבצק נקצוץ לרצועות.

2

נחמן מחבת עם תרסיס שמן ובה נטגן את הפלפלים והבצל (עם מכסה), עד שהפלפלים מגירים את הנוזלים.

3

נעביר למסננת ונסנן את הנוזלים.

4

בקערה גדולה נטרוף ביצים עם חלב.

5

נוסיף לקערה את שאר מצרכי המאפינס ונערבב לתערובת אחידה.

6

ניצוק את בלילת המאפינס לתבנית ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות.

ניתן לאפייה גם במולטיקייק כ-8 דקות.

Ingredients

 5 ביצים
 פלפל אדום
 פלפל צהוב
 פלפל כתום
 כף אבקת מרק ירקות / בצל
 חצי כוס חלב 1%
 חופן פטרוזיליה קצוצה
 בצל
 מלח
 פלפל

Directions

1

את הפלפלים נחתוך לקוביות, את הבצק נקצוץ לרצועות.

2

נחמן מחבת עם תרסיס שמן ובה נטגן את הפלפלים והבצל (עם מכסה), עד שהפלפלים מגירים את הנוזלים.

3

נעביר למסננת ונסנן את הנוזלים.

4

בקערה גדולה נטרוף ביצים עם חלב.

5

נוסיף לקערה את שאר מצרכי המאפינס ונערבב לתערובת אחידה.

6

ניצוק את בלילת המאפינס לתבנית ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות.

Notes

מאפינס פלפלים צבעוניים ללא גלוטן

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן