מאפינס פלפלים צבעוניים ללא גלוטן
מתכון למאפינס אישיים צבעוניים שתוספים את העין וגם את הפה. טעימים וקלים ובעיקר בריאים.
את הפלפלים נחתוך לקוביות, את הבצק נקצוץ לרצועות.
נחמן מחבת עם תרסיס שמן ובה נטגן את הפלפלים והבצל (עם מכסה), עד שהפלפלים מגירים את הנוזלים.
נעביר למסננת ונסנן את הנוזלים.
בקערה גדולה נטרוף ביצים עם חלב.
נוסיף לקערה את שאר מצרכי המאפינס ונערבב לתערובת אחידה.
ניצוק את בלילת המאפינס לתבנית ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות.
ניתן לאפייה גם במולטיקייק כ-8 דקות.
Ingredients
Directions
את הפלפלים נחתוך לקוביות, את הבצק נקצוץ לרצועות.
נחמן מחבת עם תרסיס שמן ובה נטגן את הפלפלים והבצל (עם מכסה), עד שהפלפלים מגירים את הנוזלים.
נעביר למסננת ונסנן את הנוזלים.
בקערה גדולה נטרוף ביצים עם חלב.
נוסיף לקערה את שאר מצרכי המאפינס ונערבב לתערובת אחידה.
ניצוק את בלילת המאפינס לתבנית ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות.